|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
27.11.2008 9:46:43   
Sibil_
Zrak ja to vem, ma kaj tudi maskare in šminke in to?Kje to ti kupiš konkretno?Da je recimo več izbire?user posted image

Helenav - ma kaj ta tvoja sodelavka, nič glasa od nje?Prav nočete biznisa al kaj?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
27.11.2008 9:50:42   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

za iniko pa nisem še slišala, pa tudi na seznamu med naravnimi je niuser posted image

Verjetno za ogromno kozmetike še nisi slišala (sej niti jazuser posted image ) sej tudi za to nisem vedla, preden mi ni kozmetičarka povedala.
Evo, nekaj več o INIKA kozmetiki. Zdej, če je res 100% naravna ne morem vedet, ampak... sej jo nisem še niti kupila... in vprašanje, če jo bom (ni glih poceni).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
27.11.2008 9:54:08   
dskubin
Helenav - ah dej no, sej bo user posted image user posted image user posted image

Dejte pupe, da se malo zorganiziramo, da se kaj dobimo po dooooooolgem dolgem cajtu. Z otroci mislim - ene par se vas sreča vsake tolko, ma večina otrok se med sabo sploh ne pozna več.

Mi smo že od P, je imel Draž sistematski in je rekla sestra, da obvlada stvari za 5 let - sem zrasla do stropa. Mulc je ful motorično spreten, po drugi strani pa len ko ****s. Sploh ne vem, če si zna majco oblečt - on, za razliko od Diti tega pač ne dela - mislim, NIKOLI se ne spomni, da zdej bi se on pa sam obleku user posted image .

Diti je na uvajanju v vrtcu - včeraj je blo v redu, dokler je bla še ena nova punčka tam, ko pa je prišla mamica in punčko odpeljala domov, se je začela ona dret, ker nje pa ni nihče pobral user posted image . Midva z Dražem sva na hitrco vrgla v peč za kosilo, zdej pa gremo po Diti in očkota, pol pa vsi k zobarci. Bomo kar vse dohtarje danes rešli.

Kak lep sonček je zunaj, sem prav vesela, da sem danes doma user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
27.11.2008 10:01:25   
thaiss

thaiss sem dobila odg. da maila nisi prejela.. ne vem zakaj?? a imaš prepolnega??

ma ne vem, neki me zajuser posted image  yahoo

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
27.11.2008 10:13:26   
dskubin
Evo še anekdota: smo dobili od P domov un kartonček s silhuetami, k so gor ura, ptiček, zvezdica, rožica,.. za preverjanje vida. Treba je blo napisat zraven slikice, kako jo otrok poimenuje - no Draž zelo lepo govori, tako da to me ni skrbelo, ampak njega to na nekaj asocira npr. ura - moj rojstni dan user posted image , šalčka in skodelica - kava ipd... Tko, da me je kar malo skrbelo, kaj bo tam izmislu in sva en teden zdej doma vadila - mislim, sem ga vsak dan vprašala, kaj je gor - in se je normaliziralo - šalca je bla šalca, smrekca smrekca, kuža kuža ipd. Ampak glej ga zlomka - dane, ko mu pokaže ptička - on reče goska user posted image . Sm pa sprobala to tudi z Diti in ima enake asociacije - itak, ker doma tega ne vidi. Šalčka s krožničkom - nona pije kavo user posted image , pri psu pove točno del, ki ga pokažeš - naprimer jep (rep), pri ključu reče ključ za avto, pri roži pa jozica mamina (rožica mamina - tko jo jaz kličem) user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
27.11.2008 10:30:56   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Evo še anekdota: smo dobili od P domov un kartonček s silhuetami, k so gor ura, ptiček, zvezdica, rožica,.. za preverjanje vida. Treba je blo napisat zraven slikice, kako jo otrok poimenuje - no Draž zelo lepo govori, tako da to me ni skrbelo, ampak njega to na nekaj asocira npr. ura - moj rojstni dan user posted image , šalčka in skodelica - kava ipd... Tko, da me je kar malo skrbelo, kaj bo tam izmislu in sva en teden zdej doma vadila - mislim, sem ga vsak dan vprašala, kaj je gor - in se je normaliziralo - šalca je bla šalca, smrekca smrekca, kuža kuža ipd. Ampak glej ga zlomka - dane, ko mu pokaže ptička - on reče goska user posted image . Sm pa sprobala to tudi z Diti in ima enake asociacije - itak, ker doma tega ne vidi. Šalčka s krožničkom - nona pije kavo user posted image , pri psu pove točno del, ki ga pokažeš - naprimer jep (rep), pri ključu reče ključ za avto, pri roži pa jozica mamina (rožica mamina - tko jo jaz kličem) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
27.11.2008 10:50:22   
thaiss
Sibil naravno kozmetiko ipd dobiš v vseh specializiranih trgovinah za naravne izdelke..

no dej jih naštej ene par, da bomo vedle

evo mi.....
se nič ne javim ker ni nič novega pri nas...vse isto.....vstanemo....gremo   v vrtec....delat....iz službe domov..nekaj divjanja in crtanja in spanje....
ben ma to ni škuža da se ne javišuser posted image

Mi smo že od P, je imel Draž sistematski in je rekla sestra, da obvlada stvari za 5 let - sem zrasla do stropa. Mulc je ful motorično spreten,
Bravo Draž, sej to smo pa že vedle da si full brihten fantina!!! Bravo tudi Diti za uvajanje!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
27.11.2008 10:50:41   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
27.11.2008 11:08:47   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Sibil naravno kozmetiko ipd dobiš v vseh specializiranih trgovinah za naravne izdelke..

no dej jih naštej ene par, da bomo vedle

Bom jaz enih par: Sanolabor, Natura - una na tržnici Koper zraven podhoda (desno) - mal cenejša od Sanolaborja, Euromedica, Farcom v Izoli, Revita - Izola, trgovina Vita - Portorož...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
27.11.2008 11:30:05   
thaiss
pridna asso, jaz bom šla kar malo v izolo pogledat

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.11.2008 11:43:34   
n€na
jaz bom si kar zapisala, da ne bom čez par dni spet sprašvala, kje se dobi ta kozmetikauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.11.2008 12:11:52   
melaverde
hello,

sem bla po terenu in pol zamudila...thaiss je rešena, nena tudi, sibil prav tako...

ma ta vaša kozmetika je res ne vem kako dobra, ma 50 eur dat za faco grem skoraj v Kolomban user posted image
sej vem da sem škrta, verjetno sem imela za bit moški...ma da dam vsak mesec tolko kozmetičarki, pa še za kremo...ajooojjj

jaz sem si po nasvetu kozmetičarke naredila tonik sama doma: 2 dc kamilice in ko se ohladi daš notri šumečo tableto C vitamina in spraviš v temno bočkulo...maži zjutraj in zvečer...če katero zanima user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
27.11.2008 12:23:57   
n€na
nena nič se ne vidimo....je Zala v vrtcu?? Jaz jo ta teden vozim in prihajam iskat..sem upala, d ase bomo srečale..pa Zale ob 15h ni več....

Ja Zala je bila do včeraj doma, danes pa že veselo skače v vrtcu....Res je škoda. da se ne vidimo več, se pa zato bolj pogosto vidita moja tašča in tvoja mamauser posted image user posted image  mi je tašča zadnjič uletela z eno tako, "ja veš Klara pa že od 6M lula in kaka na kahlico" jaz pa hladno nazaj " vem, ko sem pa jaz hotela Zalo dat pri 9M na kahlico ste mi pa vsi rekli da je prezgodaj in da naj je ne silim" Je obstala brez besed. Pa ne mami kaj rečt, da ne bo moji tašči povedala, da jo šinfamuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
27.11.2008 12:24:08   
thaiss
mela a ti to resno????

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
27.11.2008 13:23:01   
Sibil_
Mela, mi napišeš na zs kje točno delaš in vašo telefonsko?Rabim nekaj službeno....user posted image

Ok bom šla malo po koprski tržnici pogledat kaj imajo, verjetno v soboto.

Dskubin - itak Draž je faca, ampak videli se pa nismo že celo večnost....user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
27.11.2008 13:50:49   
melaverde

mela a ti to resno????

kaj tonik? ja...zdaj čakaj kak teden če bom garjasta... user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.11.2008 14:07:24   
dskubin
Ma a ni, da kamilice ratajo črne, ko stojijo? Mislim, čaj rata ful temen - al to nima veze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.11.2008 14:10:47   
melaverde

Ma a ni, da kamilice ratajo črne, ko stojijo? Mislim, čaj rata ful temen - al to nima veze user posted image

po moje mora bit zaradi tega v temni bočkuli user posted image
ma ne vem, tako mi je rekla...

ma sej če pokapljaš jabolko s citrusom tudi ne počrni user posted image

< Sporočilo je popravil melaverde -- 27.11.2008 14:11:29 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.11.2008 14:13:26   
dskubin
Eeeee, mogoče ja. Ti probaj, pa nam potem poročaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.11.2008 14:19:21   
thaiss

sej lih zato je meni bljak

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.11.2008 14:24:32   
melaverde

LAHTO DA BOM ODKRILA NARAVEN AUTOABBRONZANTE user posted image user posted image
ops črke...

ragazze, oggi c'e la talpa...perche alla talpa niente e' come sembra user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
27.11.2008 14:34:43   
helenav
nena te none..samo primerjajo.....jaz sem moji mami stokrat že rekla da naj to ne govori okrog...in lula v kahlico medtem ko kaka;.))))) drugače lula v pleniceuser posted image user posted image

thaiss ja bi se mogla več javljat....ja...ma v službi ni vedno čas..doma pa, če verjameš ali ne....ne odpiramo več računalnika...

še malo pa grem po mojo mišulo

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.11.2008 14:39:20   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

LAHTO DA BOM ODKRILA NARAVEN AUTOABBRONZANTE user posted image user posted image in boš puna šoldov
ops črke...

ragazze, oggi c'e la talpa...perche alla talpa niente e' come sembra user posted image non vedo l˙ora user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2548
27.11.2008 14:42:07   
helenav
Še eno vprašanje.....

Kako oblečete otroke za v vrtec..kako so oblečeni v vrtcu???
zunaj je mrzlo..notri pa full toplo in ne vem, če gredo ven..ali preoblečejo otroke la kaj????

nena kako je tvoja oblečena..jaz imam pač trenirko in dokolenke....sem pa sedaj razmišljala, da bi jemala z seboj še ene podložene hlače, ki bi jih preoblekle za ven-če bi jih preoblekle..al pa žabice..

nevem no..nisem pametna

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
27.11.2008 14:42:29   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

LAHTO DA BOM ODKRILA NARAVEN AUTOABBRONZANTE user posted image user posted image in boš puna šoldov
ja ki bom prodajala zraku user posted image
ops črke...

ragazze, oggi c'e la talpa...perche alla talpa niente e' come sembra user posted image non vedo l˙ora user posted image

joj, jaz tudi...pejdi na youtube in vpiši trentalance.... user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Isto ime?
Jaka RR

Sam sem razmišljal, da bi imel otrok isto ime kot jaz. (ga nima ;)) Kaj meniš ti?

Jasno. Janko III. vedno užge ;) (6%)

Ne. Totalno nekreativno. (90%)

Če je istega spola. (4%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!