Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, podrzajte z nohtom tiste bele like z lončkov dol (samo se mi zdi, da potem ne bojo več tako zanimivi...)
in potem je spal do pol sedmih-ga spokam v drugo sobo da bova v miru zspala-ja tud rajš-zdajle je šele zaspal-zgleda da pridnost naših otrok malce popušča ali pa je zqato kriv mlaj.bomo vidl.
. Uglavnem, včeraj dop sem imela na obisku patronažno, ki me je podučila glede GH. Najprej 3 dni eno zelenjavo. Če je ok, tej zelenjavi dodaš drugo, če je ok, tretjo...v 14dneh imaš že zelenjavno kašico. Vedno ponudiš še mleko. Ko pride na pojedeno količino 150-200ml si zmagal in ne rabiš več dodajat mleka. Mešanje s paličnim odsvetujejo ker: se razgradijo vitamini in minerali, hrana postane pregladka in otrok nima feelinga da je GH, nastanejo pene, ki napenjajo. Sol in olivno olje sta dovoljena v malih količinah. Predvsem pa: čim manj kompliciranja. Pri enem letu nas bodo baje klicali za pregled pri zobarju.