Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 15:46:17
|
|
|
|
_kathy_
|
urška13, s kot z Otoka pa si?Jst sm tud od tam .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 16:09:19
|
|
|
|
Lolita23
|
Martka veš pa se res ne bi branila enega lamborginija , tak za spodbudo za lažje iztiskanje.ker moj največji luksuz je trenuten twingo, ki no sej je bivši spaček. Urška13 sem prejle klicala, zakaj ni še dobil odločbe od komisije, da bi lahk si termin rezerviral v toplicah in to po 1 m od oddaje in veš kaj zdr. se ni dal naprej dat, je napisala, da namesto bivanje v zdravilišču 14 dni naj se vozi vsak dan v čateške toplice, kar 2 ure od tu.Sem kar popizdla Bi šla zraven, sam me je strah da bom potem morala tam v Brežicah kje rodti, to pa po mojem poznavanju tiste bolnišnice, ne gre čez, nima ravno vsega pošlihtanega.....Pa tud on se bo kopal kaj pa naj jaz, moji so 1h skoraj stran.. Ej od tistih, ki ste že rodile, ali pa ste pred rojstvom, je katera mpgoč imela glivično vnetje in kake so vaše izkušnje, me zanima ker do zdej mi je vsak drugače povedal???'
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 16:09:23
|
|
|
|
katja_p
|
CSD: ja, midve dobiva decembra Pregled: na ctg-ju je blo zelo nemirno, pokazalo je dva popadka, sam js nism nč čutla. Mi je pa nardila vaginalni pregled, sem še zaprta, dete je še zlo visoko, a MV je že zmehčan. Grem pa jutri v laboratorij dat še kri pa vodo zarad tistih rdečih pikic na trebuhu, če bi slučajno bla kaka okužba, ni pa menda nujno. No, rodila še ne bom Naslednji pregled: 4.12. Teža: še vedno isto kot prej (sm šla pol kile dol od prejšnjega tedna)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 20:59:25
|
|
|
|
katja_p
|
Kje pa ste vse dans?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 21:28:44
|
|
|
|
katja_p
|
js bi mal čvekala, pa ste vse nekam ušle... včasih je vsaj martka bla tu gor dans pa še nje ni
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 21:30:53
|
|
|
|
mani2
|
Ja zgleda da vse počivajo. Samo nekaj nočnih ptic je še tle gor.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 21:51:53
|
|
|
|
_kathy_
|
Ja nwm, spat so že šle use ... hehe.jst pa grem pod tuš, pol pa vas priletim nazaj pogledat
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 22:00:54
|
|
|
|
mani2
|
Tudi jaz odhajam. Perilo bo vsaki čas suho potem pa še samo tuš in spat. Lepo se imejte pa čim mirnejšo noč.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 22:29:47
|
|
|
|
Bethany
|
Ker že verjetno težko pričakujete, da se moja miška javi, vam sporočam, da so punci super. Doma jih pričakujem v soboto, saj mora zaradi carskega ostati dva dni dlje. Med tem sem že naredil nekaj fotografij in jih za pokušino nekaj objavil v albumu. Torej v soboto lahko pričakujete novice, kako je bilo in tudi vse ostalo. lp vsem Uros
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 22:32:33
|
|
|
|
_kathy_
|
zdaj pa še jst letim spat ...nočko, mirno noč usem
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 22:38:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Ker že verjetno težko pričakujete, da se moja miška javi, vam sporočam, da so punci super. Doma jih pričakujem v soboto, saj mora zaradi carskega ostati dva dni dlje. Med tem sem že naredil nekaj fotografij in jih za pokušino nekaj objavil v albumu. Torej v soboto lahko pričakujete novice, kako je bilo in tudi vse ostalo. lp vsem Uros kako lepo miško mate bi jo kr mal pocartala.... no važno da se z mamico dobro počutijo sobota je pa tud že za ovinkom in pol se boste cartali in cartali......
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 22:40:50
|
|
|
|
_kathy_
|
iiii kak je luškana ... Hvala!Pozdravi mamico in Elino! Želim ji hitro okrevanje .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.11.2008 22:42:27
|
|
|
|
katja_p
|
Uroš, super fotke! Tamala je pa prava princeska, pa take lepe črne dolge laske ima po atiju Upam, da boste čimprej skupaj doma vsi trije, pol pa pridem naokol
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 8:42:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Ker že verjetno težko pričakujete, da se moja miška javi, vam sporočam, da so punci super. Doma jih pričakujem v soboto, saj mora zaradi carskega ostati dva dni dlje. Med tem sem že naredil nekaj fotografij in jih za pokušino nekaj objavil v albumu. Torej v soboto lahko pričakujete novice, kako je bilo in tudi vse ostalo. lp vsem Uros novopečeni očka,tudi tebi iskrene čestitke lepe fotke-cartanje boste pa itak nadoknadli,ko tvji dami prideta domov
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 8:44:00
|
|
|
|
spps
|
decemberke,a so se vam kaj naredili lušti,ko ste gledale fotke od Eline? katera je naslednja na vrsti?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 9:32:37
|
|
|
|
katja_p
|
Hej! Glede na to, da je bobika tud že rodila, sva zdaj na vrsti midve z martko NO, men se zdi, da bomo mi najbrž mal podaljšali ... mam nekak tak filing, da ne bo hotla prej ven - vsaj glede na to, da še nism nč odprta in da je menda še zelo visoko. Včeri zvečer je še ena Celjanka rodila (gemina) - sicer se tule na našem čveku ni kaj oglašala, sam pr decembrkah. Grem js čez eno urco pogledat Elino od Bethany in Matija od gemine v P. Ha ... mogoč me pa kr not obdržijo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 9:57:39
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Kaj je lušna ta mala!!!! Čestitke očiju in mamici.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 9:59:47
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p js bi mal čvekala, pa ste vse nekam ušle... včasih je vsaj martka bla tu gor dans pa še nje ni sem prišla s plesnih tolk naspidirana, da sem dragega slekla, še preden me je uspel pozdravit... Uroš, hvala za fotke-zelo cart pužika! jutri je sobota! katja? a ti bi pa že kr šla... jaz bi na 1.12. še le počakal, takrat imam pregled in 4.12. imam UZ. torej, 4. mi je suuuupeeeer datum. tud 1.12. ni švoh! trebuh pa tmam taaam daleč dol. saj vem, sem rekla, da se bom slikala. no, pa se bom, pol pa prilepim še sem, da se boste lahko smejale.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 10:07:35
|
|
|
|
katja_p
|
No, šla še ne bi ... Do 1.12. bi tud js počaka. Drgač pa navijam za 3., 4. ali 7. Če me bo hotla kaj poslušat ta naša pupa
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 10:17:51
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p No, šla še ne bi ... Do 1.12. bi tud js počaka. Drgač pa navijam za 3., 4. ali 7. Če me bo hotla kaj poslušat ta naša pupa halo?!? sem napisala odgovor, pa je kr nek eror javilo?!? jez navijam za 4.12. da me sprejmejo, klistirajo, ugotovijo, da sem do konca odprta me dajo v samsko sobo, malo podiham in ecco ...Ana! me zdaj nekateri hecajo... kaj pa če bo fant?? jah, bo pa na začetku roza oblečen...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 10:22:09
|
|
|
|
_kathy_
|
hehe ...ja martka, tole bi blo pa res super ... jao, ko bi jst mela tudi takšen porod ... za klistir je tak, da ga dobiš, če želiš, ane?sam sploh ne vem, a to kej boli?kr mene že iglica za kri uzet boli
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 10:22:27
|
|
|
|
martka
|
kathy, urška13, dali... a kr vse smo na kupu doma? luštkan... zdaj pa grem s kolegico v tuša na kavo- v ono slastičarno tam... a jih vprašam če imajo malinov čaj ? če bo ona zoprna kelnerca, bi jo kr mal hecala...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 10:26:05
|
|
|
|
martka
|
za klistir je tak, da ga dobiš, če želiš, ane?sam sploh ne vem, a to kej boli?kr mene že iglica za kri uzet boli to pa res ne boli... sam potem je olajšanje, pa ko na wcju sediš, se otroček super naštima proti izhodu... zato je fajn na žogi hopsat ali na stolčku sedet vsaj v prvi porodni fazi... potem pa čepet ali klečat... na ta način je izjemno malo možnosti za raztrganje... preberi si članek na netu o tem od dr. Pajtnarja...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 10:29:55
|
|
|
|
martka
|
tudi tule se omenja več načinov in Pajtnarja http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1830
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.11.2008 11:37:38
|
|
|
|
_kathy_
|
sem si prebrala ...ja bom jst na začetku tud hodla al pa sedela ... ...ka pa ti, pri Luku, si v prvi porodni dobi ležala al ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?