|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
27.11.2008 15:46:17   
_kathy_
urška13, s kot z Otoka pa si?Jst sm tud od tamuser posted image user posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.11.2008 16:09:19   
Lolita23
Martka veš pa se res ne bi branila enega lamborginijauser posted image user posted image user posted image , tak za spodbudo za lažje iztiskanje.ker moj največji luksuz je trenuten twingo, ki no sej je bivši spaček.user posted image user posted image user posted image user posted image

Urška13
sem prejle klicala, zakaj ni še dobil odločbe od komisije, da bi lahk si termin rezerviral v toplicah in to po 1 m od oddaje in veš kaj zdr. se ni dal naprej dat, je napisala, da namesto bivanje v zdravilišču 14 dni naj se vozi vsak dan v čateške toplice, kar 2 ure od tu.Sem kar popizdlauser posted image user posted image user posted image Bi šla zraven, sam me je strah da bom potem morala tam  v Brežicah kje rodti, to pa po mojem poznavanju tiste bolnišnice, ne gre čez, nima ravno vsega pošlihtanega.....Pa tud on se bo kopal kaj pa naj jaz, moji so 1h skoraj stran..

Ej od tistih, ki ste že rodile, ali pa ste pred rojstvom, je katera mpgoč imela glivično vnetje in kake so vaše izkušnje, me zanima ker do zdej mi je vsak drugače povedal???'

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.11.2008 16:09:23   
katja_p
CSD: ja, midve dobiva decembra

Pregled: na ctg-ju je blo user posted image  zelo nemirno, pokazalo je dva popadka, sam js nism nč čutla. Mi je pa nardila vaginalni pregled, sem še zaprta, dete je še zlo visoko, a MV je že zmehčan. Grem pa jutri v laboratorij dat še kri pa vodo zarad tistih rdečih pikic na trebuhu, če bi slučajno bla kaka okužba, ni pa menda nujno.

No, rodila še ne bom user posted image

Naslednji pregled: 4.12.
Teža: še vedno isto kot prej (sm šla pol kile dol od prejšnjega tedna)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.11.2008 20:59:25   
katja_p
Kje pa ste vse dans?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.11.2008 21:28:44   
katja_p
user posted image  js bi mal čvekala, pa ste vse nekam ušle... user posted image  včasih je vsaj martka bla tu gor user posted image  dans pa še nje ni user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.11.2008 21:30:53   
mani2
Ja zgleda da vse počivajo. Samo nekaj nočnih ptic je še tle gor.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.11.2008 21:51:53   
_kathy_
Ja nwm, spat so že šle use ... hehe.jst pa grem pod tuš, pol pa vas priletim nazaj pogledatuser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.11.2008 22:00:54   
mani2
Tudi jaz odhajam. Perilo bo vsaki čas suho potem pa še samo tuš in spat. Lepo se imejte pa čim mirnejšo noč.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.11.2008 22:29:47   
Bethany
Ker že verjetno težko pričakujete, da se moja miška javi, vam sporočam, da so punci super. Doma jih pričakujem v soboto, saj mora zaradi carskega ostati dva dni dlje. Med tem sem že naredil nekaj fotografij in jih za pokušino nekaj objavil v albumu.

Torej v soboto lahko pričakujete novice, kako je bilo in tudi vse ostalo.

lp vsem

Uros

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.11.2008 22:32:33   
_kathy_
zdaj pa še jst letim spat ...nočko, mirno noč usemuser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.11.2008 22:38:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ker že verjetno težko pričakujete, da se moja miška javi, vam sporočam, da so punci super. Doma jih pričakujem v soboto, saj mora zaradi carskega ostati dva dni dlje. Med tem sem že naredil nekaj fotografij in jih za pokušino nekaj objavil v albumu.

lp vsem

Uros

kako lepo miško mateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi jo kr mal pocartala.... no važno da se z mamico dobro počutijo sobota je pa tud že za ovinkom in pol se boste cartali in cartali...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.11.2008 22:40:50   
_kathy_
iiii kak je luškanauser posted image user posted image user posted image ... Hvala!Pozdravi mamico in Elino!user posted image user posted image Želim ji hitro okrevanjeuser posted image .

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.11.2008 22:42:27   
katja_p
Uroš, super fotke! user posted image

Tamala je pa prava princeska, pa take lepe črne dolge laske ima po atiju user posted image  
Upam, da boste čimprej skupaj doma vsi trije, pol pa pridem naokol user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
28.11.2008 8:42:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

lp vsem

Uros
novopečeni očka,tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image lepe fotke-cartanje boste pa itak nadoknadli,ko tvji dami prideta domovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
28.11.2008 8:44:00   
spps
decemberke,a so se vam kaj naredili lušti,ko ste gledale fotke od Eline?user posted image user posted image katera je naslednja na vrsti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
28.11.2008 9:32:37   
katja_p
Hej!

Glede na to, da je bobika tud že rodila, sva zdaj na vrsti midve z martko user posted image  NO, men se zdi, da bomo mi najbrž mal podaljšali ... mam nekak tak filing, da ne bo hotla user posted image  prej ven user posted image  - vsaj glede na to, da še nism nč odprta in da je menda še zelo visoko.

Včeri zvečer je še ena Celjanka rodila (gemina) - sicer se tule na našem čveku ni kaj oglašala, sam pr decembrkah. Grem js čez eno urco pogledat Elino od Bethany in Matija od gemine v P. Ha ... mogoč me pa kr not obdržijo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
28.11.2008 9:57:39   
Lolita23
Živjo!!!

Kaj je lušna ta mala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke očiju in mamici.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
28.11.2008 9:59:47   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

user posted image  js bi mal čvekala, pa ste vse nekam ušle... user posted image  včasih je vsaj martka bla tu gor user posted image  dans pa še nje ni user posted image

sem prišla s plesnih tolk naspidirana, da sem dragega slekla, še preden me je uspel pozdravit...user posted image user posted image

Uroš, hvala za fotke-zelo cart pužika! jutri je sobota!

katja? a ti bi pa že kr šla...
jaz bi na 1.12. še le počakal, takrat imam pregled in 4.12. imam UZ. torej, 4. mi je suuuupeeeer datum. tud 1.12. ni švoh!

trebuh pa tmam taaam daleč dol.
saj vem, sem rekla, da se bom slikala.
no, pa se bom, pol pa prilepim še sem, da se boste lahko smejale.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
28.11.2008 10:07:35   
katja_p
No, šla še ne bi ... Do 1.12. bi tud js počaka. Drgač pa navijam za 3., 4. ali 7. Če me bo hotla kaj poslušat ta naša pupa user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
28.11.2008 10:17:51   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

No, šla še ne bi ... Do 1.12. bi tud js počaka. Drgač pa navijam za 3., 4. ali 7. Če me bo hotla kaj poslušat ta naša pupa user posted image

halo?!? sem napisala odgovor, pa je kr nek eror javilo?!?

jez navijam za 4.12. da me sprejmejo, klistirajo, ugotovijo, da sem do konca odprta me dajo v samsko sobo, malo podiham in ecco ...Ana!
me zdaj nekateri hecajo... kaj pa če bo fant??  jah, bo pa na začetku roza oblečen...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
28.11.2008 10:22:09   
_kathy_
hehe ...ja martka, tole bi blo pa res super ... jao, ko bi jst mela tudi takšen porod ...user posted image za klistir je tak, da ga dobiš, če želiš, ane?sam sploh ne vem, a to kej boli?kr mene že iglica za kri uzet boliuser posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
28.11.2008 10:22:27   
martka
kathy, urška13, dali...
a kr vse smo na kupu doma?
luštkan...
zdaj pa grem s kolegico v tuša na kavo- v ono slastičarno tam...
a jih vprašam če imajo malinov čajuser posted image ? če bo ona zoprna kelnerca, bi jo kr mal hecala...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
28.11.2008 10:26:05   
martka
za klistir je tak, da ga dobiš, če želiš, ane?sam sploh ne vem, a to kej boli?kr mene že iglica za kri uzet boli

to pa res ne boli... sam potem je olajšanje, pa ko na wcju sediš, se otroček super naštima proti izhodu... zato je fajn na žogi hopsat ali na stolčku sedet vsaj v prvi porodni fazi... potem pa čepet ali klečat... na ta način je izjemno malo možnosti za raztrganje... preberi si članek na netu o tem od  dr. Pajtnarja...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
28.11.2008 10:29:55   
martka
tudi tule se omenja več načinov in Pajtnarja

http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1830

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
28.11.2008 11:37:38   
_kathy_
sem si prebrala ...ja bom jst na začetku tud hodla al pa sedela ...user posted image ...ka pa ti, pri Luku, si v prvi porodni dobi ležala al ne?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?