|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Likalna postaja...
28.11.2008 12:11:40   
Tejči
Hej punce, ziher mi boste znale pomagat. Omi bi rada za roj.dan kupila likalno postajo. V Leclerku so mi jo razprodali..bila je za 25 €, po netu pa sem iskala in imajo tam od 60 € naprej. Se splača it to nabavit kam v Avstrijo? Kam??? Če morda katera ve za kakšno akcijo, se priporočam!user posted image

Takšen model se mi dopade.

< Sporočilo je popravil shorty -- 28.11.2008 17:27:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Likalna postaja...
28.11.2008 12:36:10   
Eva*
Tako vzemi, da se lahko med uporabo dolije voda za paro. Jaz imam tako, pa morem počakat, da se shladi....potem pa da se spet ogreje.

_____________________________

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Likalna postaja...
28.11.2008 12:53:17   
maja1488
Bom mal zasmetila...a pa res ta parna postaja ful boljše zlika od navadnega parnega likalnika (tistega brez kotlička)? Je nisem še nikoli imela, pa ne vem kako to zgleda.

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Likalna postaja...
28.11.2008 15:50:38   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Eva*

Tako vzemi, da se lahko med uporabo dolije voda za paro. Jaz imam tako, pa morem počakat, da se shladi....potem pa da se spet ogreje.


jaz imam isto,sem si jo nedolgo tega kupila na priporočilo zadovoljne uporabnice,ona jo je v Celovcu v Metroju kupila,pred leti,je zadovoljna,le tisto podlogo za likanje po vrhu oblačil sva obe dali gor,jaz sem jo res šele 2x uporabila,pa je kar ok, malo se je moram še navadit,res pa ne moreš dolivati vode med likanjemuser posted image

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Likalna postaja...
28.11.2008 16:08:59   
tjašun
Tudi jaz imam podobno, le da je bila zraven likalna miza z ventilatorjem, da ti odpihne parouser posted image . Toliko sem zadovoljna z njo, da ne morem povedati. Je pa res, da likam polj poredko (sedaj), me je pa res zmotilo tudi mene, da ko mi je zmanjkalo vode, sem morala počakati, da se shladi , šele potem sem lahko dolila novo vodo. Ampak sem to vzela v zakupuser posted image , pa likam dokler lahko potem pa spravim. Vsa oblačila se hitrej zlikajo, manj drgneš, srajce so 123 zlikane.
Aja, kupila sem jo preko kataloške prodaje in ni bila v redni prodaji.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Likalna postaja...
28.11.2008 17:09:46   
Anonimen
Jaz imam podobno, mislim da je bila pred leti okoli 20.000,00, kot en navaden malo boljši likalnik. Res je, da se mora ohladiti, da naliješ vodo, ampak če notri daš pred likanjem polno, je sigurno dovolj za več kot eno uro likanja. Pa mi je bolj všeč kot navaden likalnik. Sestra ima pa postajo eno izmed najdražjih, pa je ful zadovoljna. Pravi, da samo malo podrgne in spusti paro, se obleka kar napihne in je v trenutku zlikana, kar pri moji tako hitro ne gre. Mislim, da je cenovno dražja tudi boljša.

(odgovor članu tjašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Likalna postaja...
28.11.2008 20:30:22   
Eca
Jaz imam Elnino likalno postajo, cenovno kar nekja 100 eur višja od teh, ki jih omenjate. Moji likalni postaji lahko tudi med likanjem dolivam vodo - navadno ali destilirano. Ja....res sem zadovoljna, poleg tega pa še uporabljam odsesalno ogrevalno desko za likanje. V kombinaciji je to res super stvar.
Sicer pa občasno uporabim (za eno stvar likanja) klasični parni likalnik- se ne da primerjat časa in kvalitete zlikane cote kljub temu, da jo zlikam na odsesalni ogrevalni deski.
Če likaš veliko in še srajce v večini, ali če slučajno še šivaš, potem se zagotovo splača seči globlje v žep.

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Likalna postaja...
29.11.2008 1:59:00   
Eva*
Da ne bo pomote user posted image

Jaz sem zelo zadovoljna s to in je ne zamenjam za navadni likilanik. Srajce pa uniforme imam en, dva, tri zlikane. Sam hotela sem povdarit, da probajte tako dobit, pri kateri se da voda med uporabo dolivat.


_____________________________

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?