|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
30.11.2008 9:56:16   
Anonimen
ja angelsaund, kje se ga pa da dobit da ga bi še jaz imela oz. koliko stane!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.11.2008 11:49:31   
Obelix
Punce pozdravljene,

v petek sem imela NS in je bilo super. Otročiček zgleda zdrav, verjetnost je nizka tako, da na dodatne pregleda ne bom šla. Je pa zdaj decembrska akcija in v Dravljah vsem puncam brezplačno podarijo še CD. Mi je bilo ful hecno, ker sem tako odločno zavrnila, da bi mi otročička posnel na CD, potem je pa zdravnik dvakrat rekel, da je gratis. In potem smo doma pogledali ta filmčkem, ki je kr neki. Res nič posebnega. Mogoče so tisti 3D kasneje kaj bolj zanimivi.

Blueeyes - meni je pri dvojčkih vsakič povedala ocenjeno težo. Pri tem tudi ni pozabila poudariti, da je to res samo ocena in je pač odvisna od tega, kako natančno izmeri obseg glavice in trebuščka.

2mak - res se veselim, da se kmalu kaj vidimo. Pa ful bi rada kaj videla še tvojo punčko. Se slišimo kaj.

janci 10 - res moraš ful počivati. Ni hec, če takole izgubiš zavest. Lahko se resno udariš. Pa tako ali tako izkoristi še možnost, da lahko počivaš, ko želiš. Ko bo otročiček prišel ti bo on diktiral čas počitka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
30.11.2008 11:58:31   
Blueeyes
janci 10 -  evo link za angelsounds...   http://www.angelsounds.si/   sicer ga pa tud kakšna na forumu ponavad prodaja k ga ne rabi več... po velik cenejši ceni...

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.11.2008 18:27:46   
Anonimen
živijo se vam spet mal javljam, že cel dan sam poležavam možek in sinko pa divjata po hiši, sta jo celo razmetala kot da bi bomba padla v stanovanje, no ja zdaj sta že mal pospravla!

kako ste kaj drugače, pri nas že cel dan dežuje, kaj pa pri vas!?
jutr se začne veseli december!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame bo kar v posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.11.2008 19:50:12   
arnika
IZVIRNO SPOROČILO: janci10

ja angelsaund, kje se ga pa da dobit da ga bi še jaz imela oz. koliko stane!

Jaz sem ga kupila preko  eBaya( Nemčija) in plačala 42,20 evrov z potnimi stroški.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.11.2008 22:23:46   
2mak
Ojla! Cisto na hitro - smo bili na morju cel vikend (pri tastu in tašči) in je bilo ful lušno. No, zdaj sem sigurno še kak kg težja user posted image , ker me tašča vedno tako nahrani! Res je zlata!user posted image Jutri grem spet v službo in začnem že zgodaj, tko da, Obelix, se zmeniva mogoče za torek, a prav? Lepo se imejte, predvsem vse tiste, ki ste lahko doma! Se že veselim, da bomo jutri spet čvekale! Nočko!

(odgovor članu arnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
1.12.2008 0:49:47   
meduzica
Živjo

Jaz se malo pozno prijavljam na forum pa tudi spadam h Majčicam 09 :)

Pozdravček vsem !!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
1.12.2008 7:27:11   
zoja10
Meduzica dobrodošla, tud ob tej nečloveški uri (00:55) nas kdo bere user posted image
Jaz že pršla s faxa, pišem mejl dekanu, sm mela ustni ob 6:30 in sm za tisto 6 (k ženske več ne dobijo) mogla poslušat poniževanja v smislu sej z vami tko al tko nč ne bo, sošolki je reku da še za v postlo ni dobra, da kdo nas bo pa preživlu k smo tok zabite.....če je to način, že ob 7 sm šla vsa objokana s faxa...če me nebi hormoni izdal bi ga najbrž kr usekala,......
no dan je še dolg, nrdila sm....kavo grem kuhat da se mal pomirim....
Aja pa......dobro jutrouser posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
1.12.2008 8:19:16   
Lalica1
zoja10: kot vidiš so še kreteni na svetu. Pa še profesorji, ki bi nam naj bili za zgled. Se pa nič ne sekiraj za njegove besede. Sam je siromak, ki bi se ti moral smiliti. Je pa glavno, da si naredilauser posted image user posted image user posted image . Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
1.12.2008 8:42:14   
Poloma
Dobro jutro!

Najprej zoja10 čestitaaaam! Mah ti nisem nič kaj fauš te neprijetne izkušnje z profesorjem, ampak pozabi na to in imej v mislih samo, da si se rešla še enega izpita! Super! Jaz pa še kr stagniram :( Sicer pa - mi smo v 1. letniku tudi meli enega k**** (se morem izognit grdim besedam ko dojenčki to berejo zraven :))), ki je med drugim izjavil, da smo ženske itak samo za štedilnik bla bla bla. Jaz sem komaj sedela na riti :) Sam če se izmed 170 študentov nihče ne zbuni, bi blo malo čudno če bi glih jaz rjovela po predavalnici :)))

Mi pridno rastemo, buši postaja že prav dobro viden in majčke posledično sumljivo ozke :) Bo treba malo v nabavo, samo kaj pretiravala ne bom, ker so te nosečniške stvari tak drage da se mi za malo zdi tolko dinarčkov ven metat za teh par mesecev :) Pa še kr nekaj stvari sem dobila tak da...

V petek pa imam pregled...upam da so izvidi od urina tokrat ok (sem že trikrat dala urin pa do zdaj še ni blo pozitivnega izzvida :( ) in da bo imela ginekologinja zame same lepe novičke :)

Sicer pa je pri nas doma že čist božično vzdušje - mi je dragi včeraj iz kleti privlekel škatlo s stvarmi in sem kr vse "okranclala" - še smrekico sem postavla :)) Nočete sicer vedet kaki fris je moj dragi naredil, ampak mislim da mu bo ščasom postalo všeč - če ne prej pa tam nekje 24. ko bo gužva daril spodaj :))

Aja - ena (nas je tolko čvekic da se več ne spomnim) je spraševala za domače ustvarjanje - jaz trenutno delam voščilnice (sem dobila naročilo), tak da je zaenkrat to višek mojega ustvarjanja :) In zdaj že počasi zamanjkuje idej :( Ampak če sem vsako leto uspela, bom tudi letos :)

Nič, mislim da sem dovolj načvekala!

Lepo bodite, pa lep dan vam želim nosečke!

Papa

P.S.: Vsem, ki vas kaj jezi (pritisk, tašče/tasti, delodajalci,..) pa želim dooosti potrpljenja in da se vse dobro izteče :)

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
1.12.2008 9:39:03   
taškica
Ojla punce, vas redno berem, že dolgo pa nisem nič napisala. V soboto sem spet imela izcedek, sicer zelo zelo skromen in rjav !!!!, ki me je potrl do konca (16 tedenuser posted image ). Neverjetno kako se bojim za te dva škrata v mojem trebuščku - kot bi bila prva moja. Moj trebušček je precej velik, moram obesit kakšno fotko v album. Včeraj precej počivala, drugače pa komaj čakam srede, ko imam pregled pri GIN. Upam, da bo naredila ultrazvok in da ju vidim. Moje dvojne nosečke že pridno kopujejo vozičke, jaz pa sem še precej rezervirana in najbrž bom zadeve opravila po novem letu. Pa ve? Ste kaj že premišljevale? Vas lepo pozdravljam.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
1.12.2008 10:08:22   
Blueeyes
To je najprej za vse moje somesečnjakinje

user posted image

Jaz sem si danes enega rogljička že privoščila user posted image

meduzica - dobrodošla pri nas oz med nami majčicami

zoja10 - user posted image čestitke za dobro opravljen izpitek

Poloma - sporoči kako bo na pregledu... upam da so ok izvidi... uuu, hitri pa ste s smrekcami... jz jo bom postavila nekje 22 al pa 23.12., ker drgač res ne bo nobenega vzdušja...

taškica - dej no kakšno slikco v album, da si te malo ogledamo... da vidimo tega lepega bušija... tudi ti poročaj kako je bilo pri G...
voziček sem si že izbrala na netu - zdej pa samo malo firbcam če bi čist slučajno našla kaj kar bi me bolj pritegnilo (mislim da me ne bom, ampak nikoli se ne ve).. sem pa za Bugaboo Cameleon... barve se pa tud še nism odločila.. za to je še čas... pa vmes itak še za spol zvem user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
1.12.2008 10:29:44   
ella.
jutrooooooo, drage moje majčke

upam, da je lep vikend za vami, mi smo veliko počivali in še več jedli :)
Taškica, jest pa vem, da bo z nami, kljub vmesnim pretresom, na koncu vse OK in bomo srečkice in neprespane mamice v poletju 2009 ;)

Blue_eyes: tole sem te že hotela vprašat enkrat: kakšna je logika določanja spola na podlagi utripa srčka??? Me fuuuuuul zanima...
In pa vprašala bi punce, ki poslušate srčke z angelsoundom, kakšni so intervali utripov...so skos isti? Se kaj spreminjajo? Če se, od koliko do koliko? Hvala za infote in naj čimprej mine tole deževje in se spremeni v belo žurkoooooo.

papa

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
1.12.2008 10:37:49   
OliveOyl
jutro, no ja dober dan..

Taškica vem,da te zelo skrbi ampak boš videla da bo vse vredu,pri vseh nas.pa eno pikapoko ti pošiljam-me nekaj smeškoti hecajo.user posted image

to glede utripa pa tudi mene zanima,na uz mi enkrat napovejo user posted image  drugič pa user posted image .

jaz bom imela kar "ta star" voziček,dober je.PP pliko P3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
1.12.2008 10:45:04   
Blueeyes
meni na podlagi UZ še niso niti enkrat povedali za spol, tako da user posted image  user posted image  še čakam...

je pa rekla G da majo fantje full močno bitje srca... in res k je poslušala, sem skor "oglušela"... srček mu je res naglas bil... tako da .. bomo videli... sporočim 7.1. ko mi bo prvič povedala za spol ali je držalo da bo fantek ali ne

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
1.12.2008 10:47:40   
Anonimen
No, danes ob 13:20 imama pa jaz pregled.

Vam sporočim kakšna je situacija.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.12.2008 10:49:30   
Blueeyes
user posted image da bo vse uredu chiara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.12.2008 10:50:43   
avokado
Ojla čvekice,

ve pa kar čvekate na veliko - samo en vikend vas ne pogledam pa je ful za prebrat.

Gospodične - tiste, ki mate rok v začetku maja - a že kaj čutite vaše  user posted image ? Jaz še nič - pa sem že skoraj 20. teden.

In tiste, ki ste že drugič ali več user posted image  - kdaj ste začutile prve gibe?

Drugače pa nič novega - spet en grd deževen dan user posted image .

Pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
1.12.2008 10:53:09   
mayflower
Taškica - samo pozitivno. Moja svakinja ima dvojčici. Pa je imela tudi krvave izcedke in ji  je G vedno zabrusil, da naj se kar pripravi, da katera ne bo preživela. Ne bom komentirala v kakem strahu je živela družina in se je na koncu vse dobro  izšlo. Rodila je dve kar konkretni pupiki, ki nista potrebovali nobene posebne oskrbe v porodnišnici. Pozitivno, pa bo vse dobrouser posted image user posted image user posted image

DRugače se počutim ko v zaporu, ker že tri dni nisem prestopila praga hiše, pa še zunaj nonstop dež. Pa spet me je kmal kap, ko sem brala službene mejle, ker je ena sodelavka že spraševala, kdaj dobijo zamenjavo za mene. Delam ko potnik in razen slabše prodaje moje delo ne vpliva na delo ostalih, tako da me res jezi, da se me že po enem mesecu hočejo znebiti.

Sem pa že čisto v gnezdenjuuser posted image user posted image user posted image Poleg  tega, da nonstop neki spravljam (dokler me slabost ne spravi na kavčuser posted image ) sem že nakupla polovico daril (bogi moj, k sva v petek cel dan skakala po trgovinah, da sem izkoristila obisk pri dohtarju). predvsem se veselim obdarovanja, ker moj tamali letos prvič čaka, da bo dobri mož nekaj prinesel.Lani je bil še premali.

Seše oglasim, upam, da mate lepše vreme.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.12.2008 10:53:11   
OliveOyl
aha,fantje imajo močnejši utrip,upam da bo fant....user posted image user posted image user posted image  saj se hecam...

največ cotk imam fantovskih,so imele vse žlahtovke in kolegice fante pa so mi prnesle.pa to same fine cotke...saj sploh ne vem kaj pa kje imam..

ampak po eni strani bi pa raje punčko,čeprav so pa bolj žleht kot fantje,vsaj pri nas je tako.tudi ime je lažje zbrat za punčko...user posted image user posted image user posted image

joj, Oliva pejd spat kakšne pišeš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
1.12.2008 10:54:45   
ella.
blueyes; aha, torej je finta v moči oz. glasnosti. Kako pa kaj število utripov srčka?
Baje mora utrip počasi padati in do rojstva naj bi bil izenačen z našim...
Tale tvoj, ki se priklanja, je pa kot iz mošeje ;)

Chiara; drži se in uživaj na pregledu.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
1.12.2008 10:55:00   
Obelix
taškica, veš da je bilo mene v prvi nosečnosti tudi ful strah. Ko bereše o dvojčkih nihče ne pozabi omenjati vseh nevarnosti. Tako, da sem tudi nakupovala res tik pred zdajci. Saj, če se otroka rodita pred 32. tednom, bosta najbrž v inkubatorju in boš ti imela še čas nakupovati. iz tega sem jaz izhajala in sem vse večje nakupe začela opravljati nekje v sedmem mesecu nosečnosti. Itak se je brezveze sekirati na zalogo, ker bo vse vredu.

ella, mislim da eni spol določajo na podlagi srčnega utripa - punčke naj bi kot lažje imele višjega od fantkov. Sem šla pogledati za nazaj in je imela hčerka res vseskozi višji utrip od sina.user posted image

2mak - dajva se zmenit za četrtek zjutraj. Imam še opravke v ZD, pa da mi ni potrebno se dvakrat voziti na Vrhniko. Moram nujno dati kri za ščitnico, ker imam hipotirozo, pa je treba v nosečnosti kao več kontrolirati.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
1.12.2008 10:56:42   
OliveOyl
avokado jaz sem ta prvič začutila gibe tam okrog 22.t,drugič malo prej,
zdaj se mi pa včasih zdi da se nekaj premakne,sem pa štartala v 17.teden.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
1.12.2008 10:59:11   
Anonimen
živjo punce

jaz sem se pa mal učila, zdajle pa je bila pri meni svakinja in sve mal debatirale, zdaj moram pa južno skuhat ker pol gremo pa k pulmologu, ga ima naš mali! upam da bo ve vredu no ja pr pulmologu je vedno ful čudno ker morava z možem vse povedat in pulmolog ne naredi nič tud pregleda ga ne, gremo tja samo za številkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače se pa danes počutim bolje in jutri ob 8;40 imam pregled, sem si vprašanja kar napisala da kaj ne pozabim!?

ker imam polno glavo, juter imam še izpit, upam da ga naredim, ker mi že iz glave gleda, ker se tojk učim!user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa vem! mojga user posted image čutim kako se premika v trebuhu, je občutek kot da bi nekaj me žgečkalo noter kot eni metuljčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prov vesela ko ga že čutim!user posted image user posted image user posted image

drugače pa Zoja10 čestitam za izpit, ne sekiraj se sam da si naredila to je glavno, za prfoksa se pa ne sakiraj, ker očitno je budala, in sploh ne ve kaj je to izobraževanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
1.12.2008 11:04:35   
ella.
Obelix: oo, super odgovor si mi dala, sem si kar malo oddahnila, čeprav mi G itak skos govori, da samo paniciram brez veze :))) ker moj fante tudi bolj na počasi dela...okoli 150 zdaj (na nuhalni je imel pa 169).
Kako pa je bilo pri tvojem sinčku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

uspavanje otroka
Lelly28 RR

Na kakšen način uspavate otroka?

z dotikom (božanje, držanje za roko,...) (8%)

s petjem/poslušanjem pesmic (12%)

z branjem/poslušanjem pravljic (16%)

zdojenjem (24%)

z dudo (16%)

pustim, da se sam uspava (24%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!