Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nonstop nekaj kiha in kašlja, ne vem kaj naj mu naredim revežu malemu.
lahko dojenček fajn telovadi gor:) Tilen ima ogromno ropotuljic itak že od Nika. Pa naj ima kaj novega:)
Bi še katera hodila v Medvode, sej od KR je isti šmorn prit v Medvode al pa it v ŠL, mamice smo za akcijo, pa gremo vsakič po vadbi šena eno kavo in se tako družimo?
če ni v postelji 19.05 in spi do 24.00 potem je in še eno rundo ob 6.00. se splača poskusit. mi je pa to svetovala patronažna še takrat ko sem še dojila in rekla da sploh ni problem da pač zadnji obrok dam Novalaca sebi pa izčrpam ter dam v skrinjo za hude čase.
spat v spalno vrečo? Mi imamo sedaj že tri, pa ga vedno dam v košaro v običajnih oblačilih (ali pižamici) in pokrijem z dekico (ker "kovtrčka" ne mara) in je to to.
Saj pa vem, da je te besede težko slišat, hvala bogu pa, da mi hoče samo dobro... Se bo treba v roke vzet!