sunny24
|
Dan! Kako smo? katjusa, sm bidla, da ste meli pestro! Po mojem, sta se prov odločla, čas za firmo bosta še mela! Pa sprava je bla tudi ta prava... claud, čestitam za pregled! Sam to gre pa res hitro... vesnozaver, glede komisije nimam pojma, kako zaseda pri vas. Vem pa, da ko sem jst enkrat šla tja, da sm šla kar en dan v tednu in smo zrihtali. Meni so zdej podalševali kar po 2 meseca skupi, je pa tudi res, da je bla na komisiji vedno ena ginekologinja, tko, da mi je verjetno tudi zaradi tega za tolko časa podalšala. maksi, mi je ena januarčica rekla ja, da to velja sam za NG, pa ona je vzela vozek za 500 evrov in dobila 100 evrov bonov zravn. Velja pa sam za določene znamke, ne vse. V glavnem, peg perego je tudi med temi, tko, da ta teden gremo po vozek, k ga morjo itak naročit, k baje nimajo nič zaloge. majchy, bravo za dopolnjen 28t, jutri pa že 29t... Jst te pa lepo lovim! Te dni se začne glasovanje za une slikice bušijev, k smo pošiljale...Glejte, da boste glasovale za trebuškarce!
|