Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
In to zato ker sem mu doma mal ritem zmešala pa dala mal prej jest da ne bo lačen ravno ko bomo na sistemackem. In je blo že preveč in ga je tiščalo. Dobili smo drugo pikico in spet ni nič opazil da so mu jo dali. Seveda ne ko pa je že tko jokal. No zdej je pa hvala bogu spet dobrovolček in se že smeji zraven mene.
Upam da ne bo kakšne reakcjie. Je pa rekla sestra da naj počasi kar pričnemo z uvajanjem goste hrane. Je rekla da naj začnemo s sadjem in zelenjavo in da naj na začetku ne mešamo. To je pa vse kar je rekla. Tko da bomo jutri verjetno začeli sam še ne vem kaj mu bom dala. Verjetno bova začela z jabolkom. Mu jo bom dala v roke pa naj jo grize. hahaha
hec.

Ker pa skoraj polno dojim, je najbrž nekaj časa še ne bo.
... tudi...
si ti tolk čvekala da maš že tako število zvezdic, jaz se te spomnem sam ene 2 meseca da klepetaš z nami