slovenka
|
šment, sedaj me je spet ven vrglo Kleopatra, ne nisem sedaj v spodnjicah. Samo zvečer običajno Sedaj sem imela računalnik vklopljen, samo nisem bila ob njem, ker sem malo dala spat... Hvala ti za slikice. Sta obe ful luštni. Moj bi rekel - opaaa. Pa še ime sem ti vnaprej uganila - ko si rekla, da je to moško ime v nemščini - imam sodelavca, ki ima isto ime in ima ves čas težave, ko ga tisti, ki ga ne poznajo, citirajo kot žensko v knjigah itd. Midve sva pa danes jabolko jedli - sem mislila, da ji bo mogoče kislo, pa ni bilo - že malo staro jabolko, pa kuhano in je bilo kot kaša... Do pol leta bova že fajn jedli, če bo šlo tako naprej. Sicer pa nama je pa ratalo ven prit - tudi zato, ker smo v hiši in si prej veni Ne, res, se je sonček naredil in sva šli, pa še srečali eno mamico s sinkom, ki je dva tedna mlajši od naše. Je taki lubek in se je naši smejal, ona pa je samo njegov voziček gledala - upam, da ne bo kasneje tudi samo na pleh mahnjena Drugače pa sva šli do enega ribnika na gugalnico in je bilo prav fajn, potem se je pa hitro pooblačilo in stemnilo, tako da sva komaj pobegnili domov.