Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Ah ne, sm si v prvi
kupla dvoje trenerki na trakec, pa ene kavbojke z naramnicami, ene žametne hlače pa mi je mami zašila (mam rada hlače z naramnicami) sedaj pa ih isto gonim. Za doma pa sm si iz pižam delno odstralna elastiko, pa je! Trebuh ne morem več pokriti, tudi z gromozanskimi majicami ne več, ker se mi avtomatsko sam odkrije, pol mi ga pa sin pridno pokriva
. Sm kupla 1 dodatn modrc za dojenje in dve spodnji majici (ker je zima in mora biti bušček pokrit!). To je pa tud vse! Za otročička pa je tko, da bo podedval od starejšega, pa še to je kr velik stvari sposojenih. Če vidim kakšno lepo stvarčico jo kupim (ka so pa tok lepe
). 1 plišast kompletek, drugač pa štrikam(za prvega sem full), pa ma 1 novo jopico in sedaj delam še en kombinezonček.
, kupila: