|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:03:17   
bskrle
Ponavadi berem, kako sprašujete, kje se kaj kupi. Ampak sama se se v nosečnostih že čisto zverzirala - oblačila si med sabo sposojamo, hlače na vrvico so vsaj v 2. trimesečju in po  porodu idealna rešitev.Skratka razen novih modrcov, ki so po treh nosečnostih res zgonjeni, ne bom kupovala drugih stvari. Truntno nosim še plašč, potem bom pa eno starejšo bundo.
A je še kakšna taka, ki ne prisega na zadnjo modo in je čisto zadovoljna z udobnimi oblačili iz druge roke?

  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:05:58   
ticika
Tudi jaz nisem komplicirala, oblačila sem imela več ali manj sposojena (zame in za dojenčka), kupila sem si samo ene kavbojke nosečniške za v službo in par majčk.

_____________________________

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:06:43   
hubi
Meni je to čisto ok. Samo na živce mi gredo kavbojke. Sovražim jih že nenoseča, ampak prodajajo pa samo to. Pa kakšne elegantne.
Kje naj dobim kakšne športne nosečniške???????user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:08:44   
lananai
Kar se tiče nosečniških oblačil, sem vsekakor za sposojanje med sabo, če si imaš od koga sposodit... Itak ti dejansko pridejo prav le par mesecev v vsaki nosečnosti. Je pa najbrž odvisno, v kako službo hodiš. Če imaš dosti opravka s strankami, najbrž niso dovolj le dvojne hlače...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:11:38   
katja_p
Js mam to srečo, da sm bila doma in sm v bistvu lahk skor skoz nosila kr svoje prejšnje hlače in majce - zdle poleti pa sploh.
Sem sicer kupila dvojne nosečniške hlače, kar se pa tiče majčk pa kr navadne, sam daljše pa kake tunike.

Sem pa vsekakor bolj za sposojanje, če si imaš od koga za sposodit. Al pa magar tud kupit kako rabljeno stvar.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:11:46   
krtekxx
Jaz sem si na Bolhi kupila dvoje rabljenih nosečniških hlač, majice in trenirke pa nosim kar tiste od prej. Saj v resnici vse skupaj ne traja tako dolgo, da ne bi mogla za teh par mesecev mode dati na stran.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:42:12   
mediuhec
jaz sem dobila v HM nosečniške žametke, iemli pa so tudi športne hlače - v barvi bež, zelena, take ne preveč debele.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:48:01   
lenika
Jaz sem si v prvi nosečnosti kupila dvoje nosečniške hlače za v službo, ki jih bom nosila tudi sedaj. Majice oziroma puloverje zimske sem vse nosila svoje, ker imam zimsko garderobo dovolj široko, da mi je bilo prav, kasneje pa sem nosila kakšne majčke, ki so mi bile prej prevelike. Kupila sem si tudi 3 modrce. Sedaj v drugi nosečnosti sem si kupila eno trenirko na vrvico za doma, eno pa imam še iz prejšnje nosečnosti. Kar se tiče oblačil za ven, jaz prav tako še nosim plašč, ko mi ne bo več prav pa bom prav tako nosila eno širšo bundo. Imam pa srečo, ker sem noseča v istem letnem času kot prvič. Prvič sem rodila 12.maja, sedaj pa imam rok 3.junija.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 8:55:36   
Cveta28
Se pofočkam med vami. Definitivno sem za sposojanje oziroma nakupe iz druge roke.
Ker imamo v službi precej konservativen dress code sem si na začetku kupila 2 lepih nosečniških hlač, drugače pa nosim vse od prej. Sploh kakšne tunike, volnene oblekice in puloverji so zakon. Drugače mi je pa sodelavka posodila 6 parov bolj športnih hlač in še nekaj srajčk za nosečke.
Je pa po drugi strani precej žalostno, da je ponudba za nosečke precej boga (sploh barvna lestvica je zeloooo okleščena, vsaj za zimo) ali pa ful draga. Tudi meni je šlo sprva na živce, ker sem večinoma naletela bolj na športna oblačila (jaz prisegam na klasiko) ali pa so bile majčke in puloverčki tako tanki, da si skoraj videl skozi.
Naj nekdo odpre second hand trgovino za nosečniška oblačila. Sem prepričana, da bi šla kot za med.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 9:02:52   
mamabranka
Tud jest ne kompliciram. Sm noseča in kaj, zato naj gore denarja zapravim za cune, ki jih nosiš cca 3 mesece? user posted image . Ah ne, sm si v prvi user posted image  kupla dvoje trenerki na trakec, pa ene kavbojke z naramnicami, ene žametne hlače pa mi je mami zašila (mam rada hlače z naramnicami) sedaj pa ih isto gonim. Za doma pa sm si iz pižam delno odstralna elastiko, pa je! Trebuh ne morem več pokriti, tudi z gromozanskimi majicami ne več, ker se mi avtomatsko sam odkrije, pol mi ga pa sin pridno pokriva user posted image . Sm kupla 1 dodatn modrc za dojenje in dve spodnji majici (ker je zima in mora biti bušček pokrit!). To je pa tud vse! Za otročička pa je tko, da bo podedval od starejšega, pa še to je kr velik stvari sposojenih. Če vidim kakšno lepo stvarčico jo kupim (ka so pa tok lepeuser posted image ). 1 plišast kompletek, drugač pa štrikam(za prvega sem full), pa ma 1 novo jopico in sedaj delam še en kombinezonček.

_____________________________

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 10:22:56   
Blueeyes
hubi pred 2 dnevoma sem bila v H&M pa so mel full športnih hlač... so ble full luštne, samo zame take ne pridejo v poštev... za v službo jih ne smem met, za doma mam pa raj trenerko.. sam najbrž si bom vseen kakšne kupila za vsak slučaj.. nikol se ne ve... za poeltje bop pa itak mela kiklce pa oblekce, k mam vse fullr aztegljive, tko da ni panike... majce mam pa tud same elastične.. glede bunde, nič ne bom kupovala, ker imam eno doma ki mi je zdej še malo velika, pol bo pa glih cool.. itak bom pa mela spodi flis, body,... tko da mi je sploh ne bo treba zapet... me bojo hormoni grel

mamabranka men bo pa teta pomoj naštrikala full, ker gre utak zdej v penzijo pa bo mela čas, pa obožuje to... jz sem si samo nekaj copatk naštrikala, kasnej bomo pa še vidl..

sem pa tudi jaz za sposojeno... večino stvari bom mela spodojenih... ker je to šele 1 user posted image , nimam še ničesar od prej - za razliko od drugih.. pač bo pri 1 user posted image  šlo malo več denarja, pri naslednji bomo pa tok več prišparal user posted image

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 10:34:22   
zmajaz
Tudi meni se zdi nesmiselno zapravljati ne vem koliko denarja za oblačila, ki jih lahko nosiš samo par mesecev. Sicer si nimam od koga sposodit oblačil, imam pa to srečo, da delam doma, kjer sem lahko ves čas v trenirki. Majčke sem tudi nosila pač malo večjo številko, pa enih par prav nosečniških sem si kupila. Za kam it sem pa imela v 1. nosečnosti samo 1 hlače - pa upam, da si bom zdaj v 2. nosečnosti našla še kake. Že v prvi sem hotela kupiti vsaj še ene, pa jih nisem dobila - vse mi je pol prekratko. Potem pa nisem imela več živcev poskušati jih. Poskusila sem prav vse hlače, kar so jih imeli v H&M in v C&A in sem našla samo ene, ki so mi bile dovolj dolge - pa še te bolj za silo. Že itak težko dobim dosti dolge hlače, zato imam z nosečniškimi še toliko večje težave. user posted image

Drugače pa puhovka, ki jo imam, je dovolj široka, da mi je zdržala do konca nosečnosti in bo tudi zdaj - če pa rabim kaj boljšega za oblečt imam pa še enga fajn toplega belega pončota, ki sem ga dala sešit za poroko(imela sva jo decembra, tako da sem rabila nekaj toplega).

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 10:35:36   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Meni je to čisto ok. Samo na živce mi gredo kavbojke. Sovražim jih že nenoseča, ampak prodajajo pa samo to. Pa kakšne elegantne.
Kje naj dobim kakšne športne nosečniške???????user posted image


Hubi...jaz sem si jih kupila v H&M in v Quelle (športne, z žepi).

Bskrle...sem si bla prisiljena kupit, ker nisem imela prijeteljic, ki bi to imele...user posted image


_____________________________

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 10:47:24   
Anonimen
jaz sem tudi v prviuser posted image kupila dvojne hlače, ki jih bom nosila tudi sedaj. sem pa tudi enak čas noseča kot prvič. poloverje pa dobim gor tiste, ki jih drugače nosim. ne mislim nič kupovat mogoče kak modrc.
prijateljice pa so vse suhice in mi njihove hlače nebi bile prav-sem med malo bolj močnimi in ko ne pazim grejo kg kar gor. tak, da sem že pridelala 3kg(15t).user posted image

(odgovor članu dejzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 10:52:26   
hubi
O super. A mi lahko poveste v katerem HM?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 11:07:24   
Blueeyes
v Supernovi v Ljubljani

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 11:20:51   
ronja
Jaz mam že normalna oblačila iz 2. roke, hehe, nosečniška pa splohuser posted image . V prejšnji nosečnosti sem si po ukazu moje mame, ki je zadevo tudi financiralauser posted image , kupila:
- eno nosečniško obleko, ki sem jo potem imela vedno za ven
- eno pliš jopico s kapuco
- ene nosečniške kavbojke - tanke, ker sem pač rabila to spomladi oz. poleti (rojena je julija)
- 2 spodnje hlače, ker nisem imela dovolj nizkih, da bi jih lahko preprala...

Sicer pa sem lahko prišla zelo poceni skoz, saj sem bila visoko noseča poleti in sem bila lahko doma lepo v kaki večji T majci in spodnjih hlačah (na veliko veselje mojega dragegauser posted image ), za ven sem imela pa tisto oblekco in kavbojke, pa pač kako majco čez, več nisem rabila. Pa ene overall kabvojke sem imela že od prej, stare že 10 let, ampak so mi super prišle v user posted image .

V tej nosečnosti sem dobila iz druge roke:
- ene nosečniške kavbokje - tople, ki jih imam zdaj vedno za ven
- par nosečniških spodnjih hlač, čeprav so mi vseeno bolj všeč tiste navadne nizke boksarce.

Kupila pa sem si še - v bistvu mi je spet kupila mamiuser posted image :
- dva spodnja dela nosečniških trenirk, ker se tokrat nisem mogla zvlečt skoz z nenosečniškimi z nizkim pasom, ker so čisto tanke in me je zeblo ko cucka zadnja 2 meseca... No, zdaj to imam in je udobno in sem vsa zadovoljna, ker me končno ne zebe več...
- dvoje spodnje hlače, ker jih je par razpadlo vmes...
- dve moški spodnji majci, da jih lahko imam spodaj - so pa velikosti, ki jo bo lahko potem nosil lubiuser posted image

Za puloverje ni problem, ker se itak raztegnejo, tako da to imam kar vse od prej, majce si pa od lubija sposodim.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 11:29:56   
lemavrica
Jaz sem imela pa to srečo da so mi bile skoraj do konca prav kar navadne kavbojke, edino kar sem kupila so bile troje hlače od trenirke ( sem bila itak doma ) in dva moderca. Upam da bo drugo, če bo v drugo, tudi tako.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 12:18:59   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Meni je to čisto ok. Samo na živce mi gredo kavbojke. Sovražim jih že nenoseča, ampak prodajajo pa samo to. Pa kakšne elegantne.
Kje naj dobim kakšne športne nosečniške???????user posted image


V H&M imaš nekaj modelov športnih hlač.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 12:28:12   
Dali*
tudi sama sem medtistimi srečnicami, ki so dobile nekaj oblačil. sestričan mi je dala 7 hlač in eno krilo, pa nekaj majčk in polovorčkov, 2 prijateljici pa tudi nekaj hlač in majčk...tko, da si nisem nič posebnega kupila. Razen eno trenerko, ki sicer ni nosečniška, apak ima ta fajni pas za spodvihniti in par daljših športnih majčk. Pa super, ker sem v B in sploh ne rabim veliko stvari.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 13:35:19   
bskrle
Moja zimska  nosečniška garderoba je dosti bolj pestra kot običajna: imama 3 obleke(dve kratki), dvoje črne žametke, kavbojke, farmerke, trenirko sp.del, nekaj majic ... tako da ni nujno, da zapraviš celo goro denarja le za oblačila za 3-4 mesece.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 16:26:40   
pokica_
Jaz sem 3 hlače (2 kavbojke in ene žametne) dobla na posojo od prijateljice, ene mi niso bile prav že v 2. mesecu. Sem si pa še ene fine športno-elegantne kupila v H&Mu, na gumico v pasu in mislim da mi bojo še dolgo dolgo prav. Mogoče bi si še želela kako krilo, kupiti si pa morm še obvezno en plašč oz. bundo. Ker mi bosta moja bunda in plašč kaj kmalu premajhna user posted image .
Kupila sem si še eno lila tuniko, tako lih lepo za nosečnice, en pulover, eno jopičko mi je pa mami kupila v H&Mu.
Ostalo kar imam, pa nosim vse svoja oblačila od prej. Sigurno si pa še moram dokupit spodnje hlačke oz. bokserce in pa nos. modrc.

Pretiravat sigurno zdaj ne mislim, bom raje bebici več vsega kupla, ko bo treba. user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 16:48:40   
Ploha
kupila sm si 3 nosečniške hlače,...pa bo verjetno pri tem ostalo,...bundo si bom sposodla od fanta, mi bo čez kakšen mesec ravno prav,...modrca si še nisem kupla, ker mi je prav še isti, 2 malo večji majici (ne nosečniški) sem dobila v dar. Puloverje in ostalo isto uporabljam.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 16:52:42   
Ploha
vedno ko si kaj hočem kupit, grem raje k otroškim oblekcam in svoji bebici kaj kupim,..user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: "Varčne" nosečnice
2.12.2008 18:05:18   
Andromeda
Jaz si nisem imela od nobene za sposodit nosečniške obleke. Kupila sem si 3 nos. hlače, pa eno kiklo oz jeansa, pa poleti sem nosila oblekce, jeseni je bila pa kar kriza, sem pa kupila nekaj navadnih puloverjev z malo daljšim krojem in bolj raztegljivim materialom. Kriza je bilo z zgornjimi oblačili oz. jakno, pa me je rešilo to, da sem 7 tednov prezgodaj rodila.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?