Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ji je sred noči en govor naredu: punca, mami in ati se morta spočit, dovolj je tega, nič več ne bo tako kot je bilo, spala si že uredu zadnje 14.dni pa kar mal po svoje bluziš. 
: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/kredarica01.html
Pri nas HB jemo samo tam okrog 3-4h (edini obrok v dnevu, da ne kriči zraven kot jesihar), pa potem zjutraj (okrog 7h). Boš danes za srečanje potrebovala ene vžigalice, da ti ne bodo veke dol padle.
Pa naj te v križu kmalu spusti!
.
. Vmes je bilo še meni nekaj slabo in kar oblivalo me je, mislim, da je M za vogalom, kaj druga nima za bit
. No, ampak sva preživeli, pojedla je 165ml, kar je bil res lepo dosežek. Spala do 7.30, pojedla sedaj le 90ml, ampak izgleda da se kar dobro počuti. Z razliko od mene.
, tud jaz sem bla zjutraj v dvomu al prideva al ne, ma ne bom se smilila tukj notr
ne kaka tako kot se vam zdi, da bi naj,
lenoritis pošteno na jetra,
Pa brez zamere!
Se hranujemo na 4 uro čez dan ta zadnji mesec (kar je samo 4x vsak dan). Mi že popije 200ml (od tega 2x z riževo kašico)
Ma ne rabiš odgovarjat...vem, vem...