|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:36:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dobro jutro babe žabe! A smo gut? Kaj boste počele? Ooooo - sunshine!!! Sem te misala! Kak kaj maleni? Fajn brca?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.12.2008 9:37:19 >
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:37:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Puuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeee - jaz sem pravkar izvedela, da sta kljub slabim napovedim ratala 2 zamrznjenčka!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:39:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Puuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeee - jaz sem pravkar izvedela, da sta kljub slabim napovedim ratala 2 zamrznjenčka!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ čestitamo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 9:58:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Hvala prinčipese - meni je kar solze nabilo od sreče. Sem rabila par sekund, da sem k sebi prišla. Torej kaj meni pomenijo zamrznjenčki: da če nama v tem krogu ne uspe čakava cca 3 M in gremo po zamrznjenčke. Če pa ne bi bilo zamrznjenčkov pa bi čakala cca 7 mesecev ...
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:04:00
|
|
|
|
sonček33
|
spps - doplačala sem 25 € ...so res barabe...čist vsak d**** ti zaračunajo. pri nas moraš še za slico iz UZja dat 1 €
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:05:27
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka!!!!!! Čestitke sekica za oba zamrznjenčka!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:10:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spps - doplačala sem 25 € ...so res barabe...čist vsak d**** ti zaračunajo. pri nas moraš še za slico iz UZja dat 1 € sej zdravstvo skoz plačuješ,ko pa kaj rabiš,pa itak moraš vse doplačat pa kar se UZ tiče.še mal pa jih ne bodo več delali,če bo šlo tako naprej
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:19:12
|
|
|
|
pikicao.
|
men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:21:50
|
|
|
|
pikicao.
|
d vidm ce me bo to pokonci drzal
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:22:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi???
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:23:09
|
|
|
|
pikicao.
|
a tale nas je ze obisku kdaj?
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:24:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi??? ja pa ne 7 dni pred pricakovano Mesntrooooooo.... mogoce so pa v koruzi a ne... ti bom spet napisala da nekdo sanja kukuruz
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:24:28
|
|
|
|
spps
|
pikica ,zdaj pa ne bos edina,ki bo brez sumnikov pisala-ker se mi zdi,da je kar vecina RR pise brez sumnikov
< Sporočilo je popravil spps -- 3.12.2008 10:27:02 >
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi??? SE PODPIŠEEEEEEEEEEEEM samo zato sem na RR prišla
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:26:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. men se spet zehaaa po 14 urah spanja, sm jz spt zaspana jooooj SUMLJIVAAAAAAAAAAAA............................... Ajsi je bla tud tko skoz zaspana, se spomnim, pa je bil pol plusek, a ne Ajsi??? SE PODPI EEEEEEEEEEEEM samo zato sem na RR prišla bravo iva...... ti kar vskoi vsake tolko....
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:29:22
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:30:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju ne isci drugih izgovorov.......
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:30:30
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahahha..spps ma prav RR ne zaznava sumnikov pa sicnikov dobrodosle pri meni oz pri mojmu nacinu pisanja
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ššššššššššššššššššš vidiš da zaznava... Aquica se samo malo heca
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:32:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju pri men je pa vreme krivo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:32:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ššššššššššššššššššš vidiš da zaznava... Aquica se samo malo heca teb pa grejo sumniki
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:33:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne ne ne: to je zarad DABROSTONA!!! k sam zrd tega sm jz zaspana..evo resitev enacbe je na pladnju ne isci drugih izgovorov....... a bi ti rada kepoooooooooo to niso izgovori to je dejstvo.... pa se poleg dabrostona mam nizek pritisk, tko d ... si posledicno zaspan.. lalallala.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:34:33
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala spps ti mi pa vrjames a ne a ne bo nobena nasa 2 obiskovalca komentirala no no no
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:44:35
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 3.12.2008 10:44:49
|
|
|
|
aqua77
|
mi sline tecejo, pa ne morem pisat, ker je tipkovnica prevec spolzka.................
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.