Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
ga prav pogresam na hipe
A šef te ima tako rad, da ti pogodbe za vmesni čas ne bo podaljšal, dodatno delo ti je pa brez slabe vesti dal?!?
. Mulc se mi že spet dere kot jesihar, jest pa noče, samo njegovi prsti ga malo umirijo. Nazadnje je jedel pred 5 urami...
Včeraj sva v 24 urah komaj nabrskala skupaj 5 obrokov, naša klasika pa jih je 8 (redkokdaj 7). O zobkih ni ne duha, ne sluha. Itak pa sploh ne vem, kako opazit, da se bližajo.
na wc.Imamo tako zmrzljivga
vsaj malo spi.
Zobki znajo pa tud 14 dni do 3 tedne prej matrat, predno ven pokukajo.
, pa sva res na istem glede neprespanih noči
...
driske ni toliko pridobila na teži.
, že v ponedeljek, bi me morali bolj resno vzeti, ampak ker je blato kao ok, je za njih očitno vse v najlepšem redu.
, te čist razumem. Sploh ker so bili tile naši fantje takšni jedci. Sedaj pa za svojo velikost pojedo veliko premalo.
Z rokami maha po flaši, jo odriva, govori z flašo v ustih, z jezikom cucelj ven odriva... jaz skor popi
ko kupčka podirava
.
, sm šla prav z žličko po njem tok tok če je ta belina res to..baje da so sedaj bolj zgodni kot pa leta nazaj, vsi ti rastni hormoni v našem futru in to spodbujajo rast zobk