|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 10:44:59   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., MBuser posted image user posted image +7,6 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 110 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +6 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 22 fantkov
user posted image  - 17 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 65 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.12.2008 10:46:24   
drevozivljenja
lp.res ste že veliko načvkale:.kako se počutite?jaz sem danes vredu.pikica je ponoči imela telovadbe,brcala je nekje gor blizu reber..celo noč niti 5 min ni bilo pauze.sedaj miruje.kako kaj vaši?moja brca večinoma ponoči...in ima nežne brce tako da sem en čas mislila da se giblje samo z rokicami.malo me je skrbelouser posted image ....no saj ima čas za močnejše brcike..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.12.2008 10:49:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp.res ste že veliko načvkale:.kako se počutite?jaz sem danes vredu.pikica je ponoči imela telovadbe,brcala je nekje gor blizu reber..celo noč niti 5 min ni bilo pauze.sedaj miruje.kako kaj vaši?moja brca večinoma ponoči...in ima nežne brce tako da sem en čas mislila da se giblje samo z rokicami.malo me je skrbelouser posted image ....no saj ima čas za močnejše brcike..
user posted image user posted image user posted image
naša bebica,brca glih kdaj se ji za zdi-ponavad takrat,ko se pravim počivat al pa spatuser posted image user posted image
ko pa sedim,pa najrajš ruka v rebre.bodi brez skrbi,da konkretne brce še pridejouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.12.2008 10:50:36   
drevozivljenja
redim pa se kot user posted image .....s prvim sem se zredila za 48 na 72kg...ampak sem včasih vse izgubila po poroduuser posted image ...sedaj pa s 56 na 66kg...user posted image no saj ne vem kje imam teh 66kg....kako pa ve?računam da se bom še 6kg sigurno zredila.no ne skrbi me ker poznam svoje telo in vem da bom vzela dol...sam naj bojo naši pikeci zdravi...pa sem mislila če kadiš da ne grejo kg tako gor...pa ni resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.12.2008 10:51:47   
lejca
Ciao punce...

no,pa so se mi zacele pocitniceuser posted image user posted image user posted image , za letos nimam vec izpitovuser posted image , sicer mam 3 konc januarja , ampak koga j..., zdej mam fraj...razen obcasnih vaj....pa bomo ze...dans sm mela spet en izpit in je slo super..30!!!
Zdej si lahk mal spocijem.
Komaj cakam,da odpotujem v Slovenijo, ceprav vem,da imate mrzlo.
PUPA kako si danes? Vidim,da ze cvekas na vlko!!!Vsaj dolgcas ti ni, nic kej ti ne privoscim,da mors bit kr naprej v postelji...

LP Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.12.2008 10:52:54   
drevozivljenja
počivat al pa spatuser posted image user posted image
ko pa sedim,pa najrajš ruka v rebre.bodi brez skrbi,da konkretne brce še pridejo

lepo.pri meni ne duha ne sluha o brcikah v rebra.boljš da ne ker me je prvi sin tako nabutal v rebra da sem v lufte skočila ko je brcnil.mene ko sedim brca nekje dol nad sramno kostjo,al pa v levo ali desno stran...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.12.2008 10:54:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

MalaČebelica mislim, da tak nima pomena da bereš za nazaj..ker itak ko prideš na konec pozabiš kaj smo se prej menle. Veš da hitro teme menjavamo. user posted image user posted image

MalaČebelica a ma katera na MŠ pojšter zraven, za sedet? Jaz ga bom ziher mela, če to traja 2 uri? Razen, če jih nebo motlo, da se bom malo razgibavala vmes, ko bo mel/-a predavanje.. user posted image user posted image

ha ha ha . ti se kar razkomoti. nobenega nič ne moti. ful fajn je ker je cela soba polna user posted image he he. že ko se nagnetemo spodaj v stoplnici v dvigalo se takoj vidi kam spadamo - celo krdelo samih bušijev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.12.2008 10:55:24   
spps

redim pa se kot user posted image .....s prvim sem se zredila za 48 na 72kg...ampak sem včasih vse izgubila po poroduuser posted image ...sedaj pa s 56 na 66kg...user posted image no saj ne vem kje imam teh 66kg....kako pa ve?računam da se bom še 6kg sigurno zredila.no ne skrbi me ker poznam svoje telo in vem da bom vzela dol...sam naj bojo naši pikeci zdravi...pa sem mislila če kadiš da ne grejo kg tako gor...pa ni resuser posted image
jaz sem se prvič zredila 17kg,tokrat pa mislim,da ne bo nič manj,ker sem že tud skor 10kg profitiralauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.12.2008 10:56:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao punce...

no,pa so se mi zacele pocitniceuser posted image user posted image user posted image , za letos nimam vec izpitovuser posted image , sicer mam 3 konc januarja , ampak koga j..., zdej mam fraj...razen obcasnih vaj....pa bomo ze...dans sm mela spet en izpit in je slo super..30!!!
PUPA kako si danes? Vidim,da ze cvekas na vlko!!!Vsaj dolgcas ti ni, nic kej ti ne privoscim,da mors bit kr naprej v postelji...

LP Lejca
čestitke za dobro opravljen izpituser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si pa le odpočijuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.12.2008 10:57:25   
mediuhec
hm, ja poštre ni noben nosil s sabo, samo če ti bo to pomagalo, pa kar. na srečo smo včeraj končali po 1,5 ure.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.12.2008 10:57:52   
yania
Ejla....pa res so nori s tem tekmovanjem....hočem Dali glasovat, pa nič, pa SPPS, pa nič, potem pa naslednja pa bi lahko....user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to mogoče...pa kr nekaj no...ej, jst bi ful rada da zmaga ena marčevka da jim damo vetra, ko smo itak najlepše, in glih prav okroigle user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi mene prehlad še ni čisto 0 spustil..me prav v želodcu boli od kašljanja,...grozno...vedno se okrog 5ih ponoči zbudim in akcija , sam ne tista (user posted image )...s tistim smo že zdavnaj nehali....ne vem, v 1.user posted image  smo do konca brez problemov, zdej pa zaradi začetniških težav, krvavitev in to nismo, no zdej pa ne vem, mali tko brca in sodeluje zraven, da se samo smejeva z mojimuser posted image ....ne gre pač..ne vem, tud nobenega placa ni več noter...upam da se ni kaj zarastlo user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo pol nadoknadili, itak sva pa poleti si dala ful duška na tem področju,,,,itak pa se potem drugače crkljava, tako da nama prav nič ne manjka....

Jutri gremo dopoldan v Celovec v Ikeo z enimi prijatelji, pa upam da ne bomo prav pozno prišli in da pridem na srečanje, se že prav veselim...kje pa se dobimo, in kdo sploh pride?

se tipkamo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.12.2008 10:58:57   
spps

počivat al pa spatuser posted image user posted image
ko pa sedim,pa najrajš ruka v rebre.bodi brez skrbi,da konkretne brce še pridejo

lepo.pri meni ne duha ne sluha o brcikah v rebra.boljš da ne ker me je prvi sin tako nabutal v rebra da sem v lufte skočila ko je brcnil.mene ko sedim brca nekje dol nad sramno kostjo,al pa v levo ali desno stran...user posted image
naš beybi pa je ponavad v diagonali in se preteguje al kaj dela,ker ga čutim hkrati na levi strani nad  sramno kostjo in pod desnim rebromuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.12.2008 10:59:54   
MalaČebelica
tak zdaj sem pa pridno vse prebrala za nazaj in nekaj tudi odgovorila.

vmes pa še pojedla celo milko, da sem sploh zdržala pri pregledovanju tolikih strani user posted image user posted image user posted image pa ne za to, ker bi bilo tečno za brat, ampak ker je tooooliiikoooo za pogledat...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.12.2008 11:00:18   
Lolita23
Ah ne morem spat.user posted image

spps rade volje sem s tabo v porodni, sej dolgčas mi ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

drevo življenja včeraj na fešti, so me vsi spraševal v lkaterem mesecu sem in potem ko sem rekla, da sem na koncu 6, so rekli da bi mi dal 4 mesec ali pa 5.Pa no sem šla že po moje 8 kg, če ne 10 gor, pa že prej nisem nekaj preveč suha bila.Sicer pa upam, da ne bom na koncu šla več kot 14-15kg gor.Mala je pa tud baje na zgornjem nivoju razvoja.

Še eno žalostna zgodba, glede sočutja v bolnicah.Je mamica v 30 tednu rodila otroka in pač je mala umrla, razlog so baje materine dolgotrajne krvavitve, ampak to ni tolk važen, kot to da jo so jo dal potem ležat med tiste mamice, ki so rodile zdrave otroke, pa so jih imele zraven.A si predstavljate njeno bolečino.Sam kao ni prostora v bolnišnicah za take primere.

Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.12.2008 11:01:47   
spps
nič,se bom počas poslovila ,da še grem kaj naredit,preden moja dva prideta domovuser posted image user posted image user posted image jaz sem  že itak dost napisala,zdaj se še pa ostale izkažite danesuser posted image
lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image
sej še vas bom prišla tu pa tam mal pokontrolirat,da ne boste kakšnih bedarij pisaleuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.12.2008 11:06:14   
Nina00
Naja jemljem vitamine ProNatal ali nekaj podobnega. Baje so zelo dobri, tako da ne vem kako bi bilo, če jih ne bi jemala user posted image
Naslednji petek pa jaz ne morem, ker ima mali rojstni dan. Vi se pa lepo načvekajte, če se dobite.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.12.2008 11:08:16   
drevozivljenja
sem dala v album drugo sliko od bušija---če lahko spremenite.ta se mi zdi lepšauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.12.2008 11:09:06   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao punce...

LP Lejca

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.12.2008 11:13:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič,se bom počas poslovila ,da še grem kaj naredit,preden moja dva prideta domovuser posted image user posted image user posted image jaz sem  že itak dost napisala,zdaj se še pa ostale izkažite danesuser posted image
lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image
sej še vas bom prišla tu pa tam mal pokontrolirat,da ne boste kakšnih bedarij pisaleuser posted image user posted image

me pa bedarije? Nikoli!! user posted image

Dali* pol pa pridi do nas..mi pa nimamo ne vem kak mrzlo. Je prav toplo zunaj. No bla sem na balkonu in mi je res glih sonček noter sijal..mogoče je to krivo..

Sem pa se odločla, da ko mi se druga runda opere da grem malo po mestu pogledat. Ma sestra v pet. roj.dan, pa moram nekaj kupit. Ona si želi ličila..hjoj, šmrlkica user posted image user posted image

yania mislim,da nebo nič z petkom.. Bomo morale prestavit, ko nas bo več na kupu user posted image  No, bomo pa si v pet. delale tle gor družbo user posted image

Lolita23 ti pa si res med ta suhimi. Vsaj kolko se te jaz spomnim. user posted image
lejca  user posted image  izpit.. januarja pa še ostale tri in je to to! Pridna si, pridna.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.12.2008 11:17:36   
tasa_m
 BUSIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image  
 Pupa7
user posted image spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image  Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22
user posted image  Kokica32
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.12.2008 11:18:24   
tasa_m

sem dala v album drugo sliko od bušija---če lahko spremenite.ta se mi zdi lepšauser posted image

spremenjeno..
bo ok zdaj?
Sem si mislila, še jaz menjat slikico pa sem vidla da bi se pol mogla slikat pa se mi tak ne da... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.12.2008 11:18:58   
Najaa
Jaz sem pa pravkar dobila prvo dudo za našega juniorja! Sem izrezala kupon v eni reviji in poslala in evo, poštar mi je prinesel pošiljko - dudo! user posted image user posted image  Če bi vedel, kaj je notri, bi se ziher smejal. user posted image  Je pa firma Mam. Pri Tiji sem imela Nuk, no itak ni marala dude. Upam, da se ji tudi zdaj izognemo, samo za vsak slučaj je pa treba imet pripravjene zadeve.

Moj pikec pa leži nekako bolj spodaj. Rebra so še nedotaknjena. Na splošno je trebuh čisto drugačen kot v prejšnjih nos. Bolj okrogel. user posted image

Lolita, ko se je meni podobno zgodilo, ko nam je punčka umrla, so me dali čisto v posebno sobo, da sem bila sama. Sem pa že slišala tud za take primere. Očitno sem imela res srečo. Tudi sočutja in pomoči je bilo od sestrer dovolj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.12.2008 11:22:54   
Grahec
Ojla,
srečanje v petek - res še ne vem, ali mi bo zneslo, saj veste Miklavževanja..., tako, da ve se kar dogovorite in če mi bo ratalo pridem kamorkoli boste napisale, če pa ne bo šlo pa ne, OK?
Dali ali kdo že Jogi - mi imamo tak jogi, kot je ta z BC, je sicer z druge roke, a čisto Ok, le meni se zdi malce mehak, pa nekje sem brala, da je dobro, da ima dojenček nov jogi. Kako boste ravnale tiste, ki že imate kakega otročka? Jaz res zdaj ne vem, ali bi kupili novega, ali tega globinsko sčistili in bi kupili samo kak malo boljši nepremočljivi nadjogi (možek pravi, da je to boljša varianta).

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.12.2008 11:26:28   
Najaa
Mi bomo ponucali jogi od tamale. Mu prav nič ne fali. Oreng ga bom dala spucat, kam še ne vem. Grahec, imaš ti kakšno idejo?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.12.2008 11:37:40   
MalaČebelica
joj midva še nimama nič nabavljeno za otročka. pa če kar nekaj komplicirama glede vsega. zdaj pa naju je ta bolnica še malo prestrašila... se kar pogosto zgodi, da če maš visok pritisk, da si zadnji mesec nosečnosti hospitaliziran.... ful dosti jih poznam, ko so ble. tak da zgleda da bo počasi treba nabavit stvari, da nas vseskup ne prehiti....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Čas v porodnišnici
"Sedim ob hčerki Kristini, stari šest mesecev. Veselo vriska, me pogleda, se zasmeji in se igra z igračkami, ki ji bing...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.