|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smokiji
2.4.2005 19:00:11   
bunkica
Ojla !Ker sem tolk slišala,da so arašidi neki alergeni,pa me zanima,a pol tut smokijev naj ne bi jedli.Sta stara tamala 10 mes.pa jih ful obožujeta.Kaj mislite o tem?Jst njima kr dam tko čis mal.:zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   smokiji
2.4.2005 19:01:14   
dory
Tud nas tamal jih ze en mesec noro papca...in ker nima po tem nobenih tezav se tud vprasala nisem al so dobre al ne..glavno,da neki je :)

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   smokiji
2.4.2005 19:12:32   
bunkica
Sej sm tut jas tko mislila,če njima paše,pa ni nobene kontra,pol jih naj pa kar lepo papcata.Aja zadnjič sm pa jas jedla čokolado kinder,pa sta me tko gledala da sm jima mogla mal dat.Da vidiš,kr po men sta začela plezit,pol sta pa kr vsak en košček zmazala.
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   smokiji
2.4.2005 19:21:42   
dory
Oh pr nas jemo vse..ce vidim,da ni panike,pol sam akcija..sem vesela,da tamal vsaj usta odpre :)

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   smokiji
2.4.2005 20:09:49   
bunkica
:zmeden:A je bolj neješč al kaj?To mora pa bit tut mal hudo kaj?No moja dva sta tko tko ,učasih bi še slona pobasala,učasih pa tut ene male drobtinice ne.Mislim,da tut na tamale pomlad upliva.


:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   smokiji
3.4.2005 15:39:33   
BokiMB
Naš jih je že od 8. meseca. Če bi bil alergičen na arašide, bi se že pokazalo.

Ni sicer zdrava hrana, ampak vsaka dodatna kalorija nam prav pride...

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   smokiji
3.4.2005 15:42:37   
puncica
Mi smokijev, čipsa, bobi palčk tamali ne devamo pa ne zato ker bi bili kako alergeni al kej, pač pa zato, ker se mi zdi vse to tako umetno, pa ful ful ful slano. Tako da kak smoki že dobi al pa kej ampak da bi jih pa kr jedla ko kruh to pa ne.

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   smokiji
3.4.2005 18:12:35   
dory
Nas je hipertonik in mu je "udarl" tud na poziralnik in usta...tko da ma grozne tezave s hranjenjem....mal je pa tud ze zbircen...sam preden smo pogruntal za tezave smo ga takoj ocenil za nejescega otroka...ampak k sreci ima tamal apetit po mamici :)

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   smokiji
3.4.2005 20:19:36   
Anonimen
Smokiji so čisto ok, če otrok nanje (oz. na arašide) ni alergičen. Če pa slučajno je, potem pa je to eno najbolj nevarnih živil kar mu jih lahko daš.

Poznam mamo, ki ji je otrok zaradi smokijev umrl, ker je bil tako alergičen, pa blazno hitro ga je pobral (govorim o minutah, ne urah). Tko da sem se jest skor usrala ko sem enkrat šele post-festum izvedela, da je Ana dobila smokije, sam hvala bogu ni bilo nič in jih veselo jeva.

(odgovor članu bunkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   smokiji
4.4.2005 12:46:55   
BARBARA R.
So alergeni, ni pa nujno da za tvoje sončke.Vendar smoki? Kaj pa E -ji? Ne ga lomit!!!!!!!!!

:muca:

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   smokiji
5.4.2005 9:32:12   
pravljica
jaz ji teh stvari ful dolgo nisem dajala...nobenih sladkarij, nič sladkega, nič nekoristnega v glavnem (sladoled pa je zame koristna zadeva btw)...dokler ne pride na okus ni problema, potem je pa prepozno...zdaj mi ni niti malo žal, da je bol pozno začela s takšno hrano, upam, da mi bo pri drugem tudi uspelo tako dolgo vztrajat :) (najhuje je to dopovedat babici, bomo pač manj hodli na obiske :hudicek: )

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   smokiji
5.4.2005 10:54:33   
bunkica
Ja BARBARA R.,saj se strinjam,samo kaj ko pa majo tak lačne očke pri 10-ih mes.Sicer pa tega hvalabogu ne jesta na veliko,pač tu pa tam.Ampak sladoled..to mata pa po mami.Sem ga ogromno pojedla v nosečnosti(1kg-2kg).Aja pa čebule sem tut ogromno pojedla,tak da sem malo strupe sproti uničevala.
HM!Ja ti E-ji,ja kje pa jih ni?Marsičesa pol ne bi smeli jesti,pa itak jemo vsi povrsti in vse povrsti. :zmeden::
:rozica:

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   smokiji
5.4.2005 16:27:41   
frutka_
Sicer mu jih ne dajem ampak če mu kdo ponudi pa mu ne branim. Niti nimamo navade take hrane kupovati.
Je pa od moje sorodnice mala alergična na smokije. Alergija se kaže po rokah in nogah v izredno suhi koži ter srbi jo hudo. Zaenkrat ne pomaga nobeno mazilo...
Je pa pri nas ena babica uporabnica nezdravih prigrizkov in sem jo prosila, da mu naj raje kako sadje prinese ali pa kakšno kašico kot pa takšne stvari.

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   smokiji
5.4.2005 16:56:29   
pravljica
ja, frutka, pri nas so glih eno od babic problemi glede "nezdrave" prehrane...doma jo s težavo nazaj držim, tam pa ni nobene meje...lasje mi grejo pokonci, ko vidim, s čim si kupuje njeno ljubezen! ampak nisem človek, ki bi se prepiral (z lepim pa nisem nič dosegla, čeprav sem še kako poskušala)...na koncu sem obrala drugačno taktiko...druga babica je tudi proti takšni "nekoristni" hrani in če ji že kaj kupi, ji kupi knjigo, barvice, labelo, ali pa si lahko izbere kaj od sadja (tiste sadne palčke v interšparu so inn)...in drugega ni palilo, kot da sem začela "prekomerno" hvalit ta način, pa tudi mala ji večkrat to pred nos vrže...mislim da si je malo že prišla gor 8)

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   smokiji
6.4.2005 10:29:34   
cmokec
Pri nas imamo velike probleme s prebavo. Zdravnik me je opozoril, da smokiji, bobi palčke in čipsi za razgradnjo potrebujejo veliko tekočine in je kakec zaradi slabega pitja lahko zelo trd, kar še otežuje kakanje. Tako da jim dajte še veliko za pit, pa mislim, da nimajo kaj škodovat.

Dober tek. :)-:)-:)-

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?