|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
5.12.2008 22:17:53   
meduzica
joj sam meni tudi moj zgoraj malo stran štrli - jaz si ga kar zaviham navzdol tolko kot ga stran štrli ... pa je.
zaenkrat mi je itak važno samo to da mi pas prekrije in odpete hlače

je pa kolegoca rekla da ni priporočljivo preveč ga nosit (potem ko je trebušček že večji) ker
podpira trebušček preveč in se mišice polenijo ... vsaj tko nekako sem jaz zaštekala

ona je bila takrat v 7. mesecu, ko mi je to razlagala tko da imamo me najbrž še nekaj fore

pomoje takrat ti bo pa tudi L prav prišel da ne stiska preveč trbuščka .. se ti ne zdi ?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.12.2008 8:26:18   
Blueeyes
supernova2002 dobrodošla

OlyveOil zanimivo darilo od miklavža... mene je sam en Miklavž ustavu, pa mi je dal gratis vročo čokolado in piškote... mjami... mojmu se tud niti sanja ne približno številka moje konfekcije, ampek glede na to da je zadnje čase (odkar sem noseča) veliko z mano po nakupim, mislim da si je približno zapomnil user posted image

janci 10  jz samo za user posted image  razmišljam zaenkrat ... se mi dopade Blaž

lananai jz sem za ta dva - pazi, brcam! (pa mogoče narisane nogice zraven) ali pa 9 months all inclusive *****

jz sem tud cel dan na nogah, tko da prva stvar k pridem dam je ta, da grem pod tuš ali pa vsaj noge namočim v lavor, si jih malo masiram, pol se pa uležem na kauč in dvignem noge gor... men pomaga... zaenkrat sem še brez zatečenih nog

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.12.2008 9:00:45   
Blueeyes
dobro jutro lepotičke moje noseče... kako ste kaj na deževno jutro??? evo da se boste malo lažje prebudili

user posted image

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.12.2008 9:24:57   
Anonimen
dobro jutro user posted image

kako ste kaj spale danes? a vam je miklavž kaj prinesel? men je čokolado pa pistacijo! letos je bil bolj manj radodaren!user posted image
jaz sem spala kot angelček, moja dva pa tud, zdaj je pa že celo jutro rompompom, ker je tmalemu ful miklavž prinesel, in se samo s tem hvali kaj je dobu, kakšno veseljeuser posted image user posted image user posted image

kaj boste danes kuhale, men je zapasala musaka in jo bom kr skuhala, njami!

drugače sem pa danes, kr OK, sam nekaj me trebuh boli, pa ne vem zakaj?

aja še to a mogoče veste če imajo v postojni v Baby centru, trbušni pas, in do kdaj je danes odprt, ker grem popoldne v postojno v šoping, pa me zanima če se ga da dobit tudi tam?

l.p

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.12.2008 9:30:46   
Anonimen
supernova doprodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.12.2008 9:41:30   
Tanja_
Dobro jutro punce!
Jaz sem pa že ready za v šoping, greva po barve k bo možek belil, pa mal greva pogledat po BTCju, ker morva nakupit božična darila. Skuhala bom pa danes joto, mnjami....
Jutri bo pa lepo vreme, bova pa najbrž šla na primorsko kam hodit.
Sem bila ta teden na TNZ aerobiki in sem imela naslednji dan cel dan čisto trd trebuh, pa nisem nič vaj za trebušne delala, zgleda, da je vseeno preveč, tko da si moram zdaj kej druzga omislit.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.12.2008 10:17:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

joj sam meni tudi moj zgoraj malo stran štrli - jaz si ga kar zaviham navzdol tolko kot ga stran štrli ... pa je.
zaenkrat mi je itak važno samo to da mi pas prekrije in odpete hlače

je pa kolegoca rekla da ni priporočljivo preveč ga nosit (potem ko je trebušček že večji) ker
podpira trebušček preveč in se mišice polenijo ... vsaj tko nekako sem jaz zaštekala

ona je bila takrat v 7. mesecu, ko mi je to razlagala tko da imamo me najbrž še nekaj fore

pomoje takrat ti bo pa tudi L prav prišel da ne stiska preveč trbuščka .. se ti ne zdi ?

ja, sej mogoče imaš pa pravuser posted image Bom še vidla kako pa kaj...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.12.2008 10:20:35   
AKP
dobro jutro majčice.
Jaz že tretji dan počivam. Naslednji teden še imam bolniško. Bom videla kaj mi bo rekel moj g. Počutje je malce boljše, še vedno pa ni tako kot bi naj bilo. Sedaj moram počakat na izvide, ki bi naj bili do konca decembra. Spanje je bilo 4 dni živ obup, sem skoraj celo noč prebedela in niti čez dan nisem spala. Zdaj pa sem že dva dni tako utrujena in malce po obrokih spim. To drevenenje rok me ubija. Imam take bolečine, da bi lahko tulila zraven user posted image . Kje je še maj. Mi je v bolnici povedal, da nosim otroka bolj zadaj in mi očitno precej pritiska na živec. Pritisk edino malce popusti če hodim. Če pa preveč hodim pa me začne boleti na desno strani trebuha. Edino, kaj mi je bilo v teh dnevih lepo je to, da sem zopet videla mojega malega user posted image . Sem vprašala če se slučajno vidi spol pa je sedel na ritki in ni hotel pokazati, kaj ima med nogami. Imam tak občutek, da je user posted image saj mi je isto delala hčera. Se pa počasi zopet odpravljam ležat in vas pridem pogledat kasneje.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.12.2008 10:25:20   
supernova2002
tko da povem kaj več: to je moja prva nosečnost. stara sem 27let.naslednji pregled imam 8.12.-štirihormonski test.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.12.2008 11:56:56   
zoja10
Dobro jutro ....(zame vedno okrog 12) ha

Men je pa miklavž prnesu.... Kopalni plašč, nogavičke, in nogavičke za našo pikico ki je še v trebuščku :D
in eno tono mandarinov in čokolad, da bom ja še bl ponoč ustajala...user posted image
Zdej grem pa mal pomagat mami...sesanje in druga sobotna opravila,...ker itak sm vsa naspidirana od kar sem user posted image .
LP

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.12.2008 11:59:00   
alijana
Pozdravljene.
Miklavž je mimo in začetek decembra brez snega. A važno, da bo Božič bel. JA, tudi pri nas je navada, da Miklavž prinese hčerkici sadje in kakšno čokoladico.
Včeraj sem imela pregled, z user posted image  vse dobro, naredila mi je tudi UZ, tako da sem zopet videla svojo pikico. Prve brcike že čutim od ponedeljka (16T 6/7), še prej kot v 1. user posted image .
Glede oblačil, tudi jaz bom morala na šoping, ker trebušček raste, kar je tudi prav, lepo bodite, lep vikend vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.12.2008 12:00:16   
alijana
Katera dopolnjuje seznam lahko doda moj naslednji pregled 19-12-08, pa starost 30 let.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.12.2008 12:24:57   
vanilla
Dobr dan majčice user posted image .
Evo, spet se vam jaz malo oglašam... Berem vas res redno, ampak zaradi gužve v službi nimam časa kaj napisat...
No, tudi jaz sem ta teden začela čutit brcike (v 19. tednu), danes pa prehajam na 20. teden. Sicer sem rahle balončke in mehurčke čutila že pred nekaj tedni nazaj, samo to je bilo tako nežno, in še to samo zvečer pred TV.
Ta teden pa je naša pupa začela že kr oreng "balone" delat po mojem trebuščku user posted image . Tudi čez dan jo že čutim. Prav zanimiv občutek. Sicer to še niso tiste prave brce, ampak res kot eni malo večji mehurčki. Celo moj user posted image  je enkrat rahlo začutil pod roko.
Aja, zanimivo mi je pa to, da te brcike čutim precej pod popkom oz. kar nizko dol. Vedno sem mislila, da bom to čutila direkt v trebuhu nekje pri popku. Trebušček se mi sicer normalno boči pri popku in tudi maternica je že tu.... Mi je pa hecno, da največ brcik čutim precej nižje. Je to še kateri tako?

Drugače počutim se ok, razn slabosti še niso minile. Če nič ne jem, mi pade menda raven sladkorja v krvi in sm čisto fuč, če pa se najem, mi je pa spet težko oz. mi slabi.. Upam, da čimprej mine user posted image .

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.12.2008 12:39:08   
alijana
vanilla: ja, tudi jaz čutim brcike (sedaj seveda še čisto rahle) precej spodaj - to je normalno, mi je včeraj rekla G. Preden je naredila UZ, je tudi rekla hlačke čisto dol umakniti, ker je user posted image  še precej spodaj.
Slabosti: tudi meni še niso minile, a sedaj sem jih že navajena. Čeprav bi mi bilo precej ljubše brez teh slabosti.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.12.2008 12:48:58   
vanilla
O, hvala  alijana za tvoj odgovor.  Čeprav meni je G rekel, ko sem bila pred dvema tednoma na pregledu, da je maternica že skoraj pri popku in da se je normalno dvignila. Zato mi je bilo čudno, da pa jaz brcike čutim tako nizko spodaj.
hehe, ja, s temi slabostmi "se naučiš živeti", samo je pa kar neprijetno. Vidim, da kakava ne smem pit, ker potem mi je res muka.... A takooo mi pašeee... Ma, sej tut če čaj spijem, mi je malo slabo. Pa smotano je tudi, ker mi še kar ultra smrdijo: kava, mehčalci, pekovske stvari (kruh, pečena pizza)... Po takih vonjih mi tudi ni lahko user posted image . Hja, bomo preživele... Saj ta težji meseci šele prihajajajo user posted image .

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.12.2008 13:06:18   
BarbyD
Jutro tudi od meneuser posted image  

Sej nisem spala do zdej...sem pa do 11user posted image  hčerkica je na vikendu pri babici tako da sva z dragim malo potegnila danesuser posted image user posted image
Jaz sem pa dans jedla biftek, ki sem ga včeraj naredilauser posted image  joj zdej bojo te prazniki me je kar strah vse te hrneuser posted image  

Pas tudi meni zgoraj štrli in si ga tud kar na not zavihamuser posted image , druge cunje sem pa jaz mogla kupit ker sem mela svoje hlače vse tolk ozke da so me tiščale tud če sem mela odpete, ker mamuser posted image  tako spodaj da me še tangice tiščijouser posted image user posted image

Brcike moj je pa vsak dan močnejši, ampak tud čisto spodaj nekjeuser posted image  ne vem od kje tak trebušček če se on skriva tako nizkouser posted image user posted image

Jaz grem pa drugi teden v Avstrijo, imajo baje te tetra pleničke z medvedki in barvami okrog novega leta bolj poceni, pri nam se jih pa zelo težko dobi pa še drage so...a vi že kaj kupujete za user posted image ? mene res vlečeuser posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.12.2008 13:15:30   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Jaz grem pa drugi teden v Avstrijo, imajo baje te tetra pleničke z medvedki in barvami okrog novega leta bolj poceni, pri nam se jih pa zelo težko dobi pa še drage so...a vi že kaj kupujete za user posted image ? mene res vlečeuser posted image user posted image

Jaz nisem še nič kupla za bebiko, ker do pregleda nism niti spola vedla, pa še zdej sm mal skeptična, če bo res punčka ali ne (bom zdej konc decembra na pregledu še enkrt vprašala user posted image ). Sem pa pač taka, da mi je fajn spol vedet, ker pol vem, da bom avtomatično pr oblekcah gledala in sigurno kakšno roza stvar kupila, hehe.
Sicer  pa zdaj delam "doktorat" iz vozičkov user posted image .
Pa tut previjalne komode z mizico ne mislim kupovat, ampak bom kr navadno pisalno mizo mela pa gor previjalno blazino. Tako ma kolegica in je super. Pa še ceneje user posted image .

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.12.2008 13:19:32   
supernova2002
oooo kako ste vi napredne...jaz še pomislila nisem na voziček, oblekice itd. meni je to vse še tako daleč.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.12.2008 14:20:21   
Anonimen
Supernova2002 dobrodošla!

Meni je pa Miklavž prinesel mandolat! user posted image  

Vidim, da ste nekatere že omenjale imena. Midva imava ime za punčk Doroteja, za fantka pa Tadej (oba pa pomenita božji dar). Imena nisva izbrala na podlagi vere, vendar nama je pomen vseeno zelo všeč.

Jaz sem nakupila že kar nekaj bodijev ( v Sparu je bila akcija bodiji z dolgimi rokavi na snoopya in sem kar 3 vzela! user posted image , so pa velikosti  od 0 do 6 mesecev).

Že od včeraj me tako trebuh boli, da komaj diham. Pa tudi utrujena sem za znoret, non stop bi samo spala. Po moje je vreme krivo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.12.2008 15:39:27   
tubby
Drage moje,

imena pravite? To  je uprašanje ja. Za punco mam kakšno lepo, ampak za fanta, punce, za fanta je šele težko najtuser posted image
mi mamo že ano punčko doma, pa si želi sestrico Leo, no saj najbrž bo ok, samo za fanta pa nimamo ideje. mani je všeč Nik, Maks,Val ampak mojmu pa nič ni preveč ušeč. mali je ušeč tudi Aljaž, sam to mi je že skor mal dolgo, k smo bla za 3 črkeuser posted image

Ko bom zvedla spol bom se bl osredotočla... sam se nam vsem nekam zdi da bo fantuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.12.2008 15:43:51   
Kasija
Pozdravljene,

Bi se vam tudi pridružila. Malo sem vas že brala, nisem pa se še pofočkala user posted image .

Rok imam 11.5. Doma imam že 14 mesecev starega sina, zato tudi nisem imela časa kaj veliko pisat. Stara sem 30 let.  Če me lahko dodate na seznam, prosim.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.12.2008 15:49:54   
Kasija
meduzica pa tvoje vprašanje o otekanju nog sem prebrala. v prvi nosečnosti sem zelo zatekala že tudi tako zgodaj. je zelo neprijetno, ker ti onemogoča normalen ritem življenja. kot so rekle, velikokrat dvigni noge višje od riti ali se celo vleži. poskusi spati z nogami na blazini. sicer pa je meni pomagalo za ublažitev neprijetnosti kopel z mentolom ali čem osvežilnim. črtaj vso sol z jedilnika, vso konzervirano hrano, ki bi lahko vsebovala sol. pa za vsak slučaj pojdi k zdravnici, da te pogleda. jaz sem rodila oktobra in sem celo poletje hodila v nekih babiških copatih s točkami za masažo. res upam, da se ti to uredi. sicer boš morala kupit neke čevlje, ki so večja številka in se lahko celi odprejo. pozimi pa vem, da to ni najlažja naloga.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.12.2008 15:55:32   
meduzica
zanimivo jaz pa "mehurčke" čutim bolj zgoraj tam v višini popka ... pol pa morda to le ni otročiček kar jaz čutim...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.12.2008 17:19:34   
Leela
Oj,

Jaz sem zbolela, imam vročino in boleče grlo in vse me boli. Pijem lekadol. Ali mogoče katera ve kateri tabletki za lizat so fini proti bolečinam v grlu?

vanilla tudi jaz še občasno bruham. Po jogurtu pa skoraj obvezno. Kakavček pa lahko zvečer popijem. Zob si sploh ne morem vredu umit. Za vozičke pa kar študiraj, da te bomo lahko kaj vprašale user posted image

O imenih še ne vem. Po mojem bo kar težko.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.12.2008 17:38:17   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Oj,

Jaz sem zbolela, imam vročino in boleče grlo in vse me boli. Pijem lekadol. Ali mogoče katera ve kateri tabletki za lizat so fini proti bolečinam v grlu?

No pa sva na istem.Jaz sem čisto fertik,kot praviš ti,vročina,nos zamašen...
Jaz imam za grlo Granobil-to se lahko liže,sam pomaga mi pa ne.Bomo mogle kar odležat.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?