Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) , tako pa res hvala!
Ni pa to za vsakodnevno uporabo, ampak samo kadar je otrok prehlajen. Če misliš, da mu boš čistla nos vsak dan potem lahko kupiš samo tiste cevke, ki jih vlečeš z usti..Obične pumpice pa ne kupuj, tisto je za en drek.
. no, saj sem sama kriva, po službi grem na žur
ampak za deco sem nabavila kruhove parkelnje, suho sadje, lešnike, orehe, mandarine imam doma, pa 2 šibi, ena z rdečo, druga z modro pentljico (da se bosta ja lahko 1. trenutek sfajtala, razmišljam, da bi mašnice dol pobrala..., ker nista enaki!). Pa vsak novo zobro ščetko. Mat$%#$ sem škrta
. No ja, zna pa "samokolnico vozit", kar je ful koristna veščina
. Drugače je bila luštna igrica, samo ena od obeh žensk je imela resno najedajočo intonacijo).
. Se sploh ne spomnim katera pravljica je bila, ampak nekaj v zvezi z enimi živalmi, skratka nič groznega. In zdaj razmišljam, če je takrat tako reagirala, kako bi bilo, če bi v hišo prišel Miklavž s spremstvom. Ne vem no, letos smo se odločili tako, drugo leto pa bo morda drugače. Bo pa Miklavž prinesel darila, vendar ne nekaj velikega (max. 10 EUR vsakemu).
!