Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No ta je pa lovska. Upam, da se spravi mkmalu spat
Naša je vstala 7.20h, pa nisem najbolj navdušena
, ampak je pa res, da je celo noč spal v svoji postlci in se samo dvakrat dojil.
.
...
..
Jo bo imel kar cel dan, pa se naj zaj..va z njo. Grem nekaj pojest in VIA Logatec
, jaz bi še sam Emilija ni istega mnenja. Tko da zdej pijem koffi missy se pa igra.
...malo so pretiravali, ampak če časti občina, pa naj
, jaz je ne pijem več, ker me matra želodec, zato si bom skuhala en zeleni čaj. Jaz sem šla pa ful pozno spat. Najprej je Varja šele okrog polnoči zaspala, jaz pa sem gledala Travo na SLO1.....kar nisem mogla spat. Zjutraj me je pa Gašper zbudil, da se mu da kakat, pa ..... pa psičko zrihtat, pa zakurt, ...
, pa še spijo.
.
.
, moj dragi nič pa nič manj.
.Naš je zaspal ob 19. in spal do 22. potem pa se je začela veselica.Ob 2. sem ga previla, ker je bil ukakan, potem je še bruhnil, sem morala vse preobleči, je dobil lekadol, potem pa smo končno zaspali do 6.30.