yania
|
OJLA moje marčevke..... tudi jaz ne grem brat nazaj enih 50 strani...preveč..mi bo leptop crknil (baterija.....) Končno smo malo bolj pri zdravju...IKEA je uspela...sva dobila fajn stvari, celo eno posteljninico z žabicama, belo-zelena (nevtralna barva ). Pa omarico za cotke s tremi predali. Danes pa je naša mala imela že dedka mraza v lutkovnem g., ma polno enih dogodivščin ta vikend, kar zletel je. Mali pa je v bušiju že cel gavnar. Joooj pupe moje kaj to dela cel dan, ja ne vem, obrača se, pa premika svoje nogice in rokice, ma vse čutim res. Ful lep občutek. Včeraj sva ga z mojim zvečer žgečkala, ko je ležkal, pa brcal nazaj, ja kar skoraj urco, tako da mi je moj rekel: pa daj ga že pusti no....ej kolk komaj čakam marec, res...ko ležim na hrbtu mislim da mi leži na bušiju, tak je to filing, ko vse njegove premike čutim. Po mojem je to zato, ker sem bolj ozka v bokih, no nisem glih suhica, sam ni pa prav velik prostora in mali buši je, pa je zato vse bolj občutno....pa seveda 2.nosečnost...res je da v 1.nisem tako intenzivno vsega čutila in to čez cečl dan... je pa tudi pri meni fuuuuullll nizko...res...ma tudi meni se zdi, da mi bo kaj ven pogledalo...imam v torek pregled in upam da ne bo rekla, da se je kaj dol pomaknilo, glede na to da sem zdaj 10 dni fuuuulllll kašljala...in to res hudi napadi kašlja....danes se mi pa res zdi da se stvar umirja, vsaj zjutraj sem lahko bolj na izi izkašljevala, ni bilo kot napad..res sem vesela, da bo šlo brez Hiconcila.....
|