Naty*
|
Jutro!!!! Sm misla najprej prebrat vse za nazaj pa kej pokomentirat, ampak ne rabim razlagat, da je to mission imposible ane ... Tko da bom zdej sam pojamrala, da smo mel hudo noč , tko približno, kot včeri ss. Mali se je drl, kot bi ga iz kože dajali pa nimam pojma zakaj. Oziroma se mi dozdeva ... mami je včeri spila kozarec kuhanega vina (vem ja grda sem, sej zdej ne bom več ). Oba z juretom sva bla v akciji, ker nocoj pa tud ziza, ne duda nista pomagali. Fuuul je jokal. Pol ga je jure mal nosil in je sicer zaspal v minuti, ampak kakor sva ga odložila (zraven mene seveda), spet tak jok, da je bla groza. Pol sva sicer spala do pol sedmih, kr vredu no... zdej se pa igra na puzlah, kot da ni blo nič narobe . IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! danes pa vam jaz kar avtomat nastavim, pa si postrezite. Hvala!!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Da še malo pojamram. A ndraž bo danes doma, ker ima lažjo obliko laringitisa . Zaenkrat sem mu dala samo ventolin in je šel malo na mraz dihat, pa še malo mrzlega soka je popol. Upam, da ga mine. Bogi... a to je kr na hitro prišlo, čez noč? Upam, da bo kmal vredu. Aja špageti so pa pri nas šli včeri noro, je tolk pridno odpiral kljunček . Ker pa mi je zaloge bučk v skrinji zmanjkalo, sem mu jih naredila z malo korenčka. Je blo prav dobro . Bom pa probala kej pofirbcah nazaj, mislim, da sm ostala nekje pri 20. strani ...