Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da je Videk bolje. Kakšno olajšanje, kajne? Res je, da se človek zorganizira in gre tud če si sam, samo enkrat pa odpoveš, slej kot prej. Zato pravim, da tiste, ki imate prve , ne se tolk razdajat in bodite tudi malo sebične, ker dolgoročno otroku ne seb ne delaš nič dobrega, nobeden vam ne bo postavljal spomenika, kvečjemu obratno. Dedci so pa zato, da pomagajo. Olajšanje!!!! Skakala sem od veselja doma. Pa naenkrat sem imela nasmešek na obrazu in mobitel na ušesu . Sedaj kuham Vidku jabolko in suhe slive, bom mu zmešala s skuto, ko se najema, pa grema gasa v mesto. Grema v Muellerja po hrano, je ati evrote zjutraj dal , morama hitro zapravit. Pa malo morama okolje zamenjat. Saj bi raje šla sama, ampak tako še grema na sprehod, pa boma imela oba nekaj od tega. Estrella si zasledila datum najine naslednje posvetovalnice (10.2.), da ne bom potem jaz kregana, ker nisem povedala . sem, sem si napisala, sam se mi ne da popravljat, bom pol k bom pri volji, pa še Anitke ne smem ujet. Saj veš obljuba dela dolg
|