|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:23:28
|
|
|
|
Shorty_
|
Jutro
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:42:31
|
|
|
|
zvesta
|
elou....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:44:46
|
|
|
|
Shorty_
|
Kaj počenjate v tem deževnem jutru??
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:46:45
|
|
|
|
zvesta
|
Pri nas dežja še ni, je pa megla, da ptiči peš hodijo. Jaz se grem počasi stuširat in oblečt, da grem v službo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:48:26
|
|
|
|
Shorty_
|
Jz sem pa danes pa jutri popoldan, pol pa na bolniški ker grem zobke mal ven vlečt (dve osmici mi morajo še vn zrezat) naj ti šiht hitro mine
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:49:59
|
|
|
|
zvesta
|
Saj sem tudi jaz popoldne. OD 11h do 21h. Pa ful prej moram od doma, da parkirplac najdem. :( Pa še v soboto delam. Joj, zobke ven vlečt... Aaaa, si me spomnila. Jaz imam danes popoldne zobozdravnika. Aaaaaaaaaaa....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 9:50:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Saj sem tudi jaz popoldne. OD 11h do 21h. Pa ful prej moram od doma, da parkirplac najdem. :( Pa še v soboto delam. Joj, zobke ven vlečt... Aaaa, si me spomnila. Jaz imam danes popoldne zobozdravnika. Aaaaaaaaaaa.... srečno pri zobarju
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 15:12:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Saj sem tudi jaz popoldne. OD 11h do 21h. Pa ful prej moram od doma, da parkirplac najdem. :( Pa še v soboto delam. Ja vsega lepega je enkrat konec, tudi dela u podrumu . Upam, da te niso danes študenti preveč "napadli" . Ja december se je začel zares klavrno . En tak bv dan, da si ga bomo malce popestrili bomo napisali pismo Božičku .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 19:12:42
|
|
|
|
zvesta
|
Rubin, kaj maš pa ti lep avatar zdaj. Iiiiii.... Jaz še diham. Malo me zebe, kmalu se mi bo dremat začelo, še malo manj kot 2 uri, pa grem domov. Najprej peš do avta (parkiran bogu za hrbtom), pol pa domu in v postlo. Jeeeeeeeeeee....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 19:13:10
|
|
|
|
zvesta
|
Aja, pa zobozdravnika sem si prestavila na 14.1.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 19:33:57
|
|
|
|
amaya
|
uh, jaz bi tudi mogla it kaj do zobarja, a kaj ko se jih bojim kot hudiča
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:07:45
|
|
|
|
Rubin.
|
a kaj ko se jih bojim kot hudiča A res? A je tako grd? Jaz sem se pa vedno čudila čemu? Meni je bilo, kadar me je bolel zob pravo olajšanje iti k njemu. Sicer pa so mi čist o.k. ljudje. Meni se je v nosečnosti odlomil zob čisto v dlesen in sem morala iti na čeljustno kirurgijo in so mi na mojo zahtevo izpulili zob brez anastezije - preživela.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:14:50
|
|
|
|
Udb
|
Joj, zobarji...ravno prejšnji teden sem bila pri enem - izvedela, da mora ena 6. ven. Čisto nič nisem vesela - no, zdaj jem antibiotike, drug teden pa adijo zob.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:35:39
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Rubin, kaj maš pa ti lep avatar zdaj. Iiiiii.... Sem prej pozabila, ja meni je tudi všeč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:40:49
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. a kaj ko se jih bojim kot hudiča A res? A je tako grd? Jaz sem se pa vedno čudila čemu? Meni je bilo, kadar me je bolel zob pravo olajšanje iti k njemu. Sicer pa so mi čist o.k. ljudje. Meni se je v nosečnosti odlomil zob čisto v dlesen in sem morala iti na čeljustno kirurgijo in so mi na mojo zahtevo izpulili zob brez anastezije - preživela. ne ni grda ne vem, od vedno imam ta strah....je pa bolje pri privat zobarci zdej, ker prej sem hodila k eni preko socialnega zavarovanja in je bila prava mesarska grobjanka...mogoče je pa ona pripomogla k temu mojemu strahu. Tako da zdej: raje plačam, pa so nežni in prijazni z mano Sploh pa še vedno se držim dejstva: raje še 16x rodit, kot da zob pulim Pa imam enga, ki bi ga mogla miški dat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 21:28:14
|
|
|
|
Šarki
|
čau babe! jest pa nism nč skregana z zobarji pa mi je prejšn mesc modrostnga vn dala bravo zame
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.12.2008 9:09:33
|
|
|
|
Shorty_
|
no jz imam še samo 28 zbkov včeraj sem se poslovila od dveh osmic sicer sem tok zatečena kot da mi še ena glava raste ampak bom preživela
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:29:03
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty no jz imam še samo 28 zbkov A res? Jaz jih pa imam 34.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:47:33
|
|
|
|
marjetica23
|
jest sem se ,pa prejšni teden ,poslovila od dveh spodnih šestk a ni ful bedn, ko ti zob ruvajo
< Sporočilo je popravil marjetica23 -- 6.12.2008 19:48:38 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:48:52
|
|
|
|
zvesta
|
jaz nimam nobene 4. več :(
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:59:29
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( boga
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 20:38:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( To so oni vampirski, a ne? O to je pa nevarno.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2008 10:19:46
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( To so oni vampirski, a ne? O to je pa nevarno. Ne, ne! Vampirske so 3.! JAz se grem pa v petek znebit ene 6.! Joj!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2008 10:20:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( To so oni vampirski, a ne? O to je pa nevarno. ne vem, če so vampirski... se jih ne spomnim..s so šli takoj, ko so zrasli :) davno nazaj... zakaj pa pol nevarno? ma, sem vesela, da jih nimam... če bi jih imela, bi imela vse zobe križemkražem, ker imam majhno čeljust....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2008 13:28:05
|
|
|
|
marjetica23
|
a niso vampirski zobje,ta tretji
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.