Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zaspanc mali, pa še povečerja ne tako kot bi mogel, potem je bila pa že ob 3.30 budnica. Saj mi ni težko vstat in otroka nafutrat, ampak zaspi na flaši tako trdno, potem mu pa tistih 30ml sfali, da ne prespi celo nič.
Jaša se pa sam igra, čeprav ga vreme danes mal heca in je tečkec.
, tko da sem bla kar naprej na sekretu pr mami, no sm se fajn spucala
bomo plavali na tečaju, z drugim
Sva mogla dat vodo in kri, pa raje ne bom opisovala, kako sva kot dva bedaka najprej čakala pol ure pred ''otroškim'' laboratorijem, pa so se odločili, da danes tam nihče ne bo delal, potem sva pa na koncu mogla v ''odraslega'' it. To, da moraš vmes vse sam tovorit čez vse dolge hodnike in stopnice, jim je prav malo mar!
Pa kričanje pri jemanju krvi iz prstka, ko ga je tista, saj ne vem, kaj naj sploh rečem, baba frdamana, stiskala za prst in poskušala ven stisnit tistih nekaj kapljic krvi. Potem sem ga z vso od krvi popackano roko in vsega jokajočega končno lahko spokala za domov. Doma pa šok! Sem mu s fiziološko ostanke krvi z roke očistila in ugotovila, da mu je pri vse krempljenju na prstu na cca. 1×0.5 cm fleku celo kožo dol spraskala!
Ja, pol pa ni čudno, da je tam kričal kot prašiček pred zakolom! Zraven mi še pa reče, da če bo premalo krvi, bova še pač mogla enkrat prit!
Da ne bom potem jaz koga spraskala oz. ga bo kdo drug s tal praskal!
..prav faca je ko takole tipka po tipkovnici... Kdaj prideta kaj k "sosedom"???
taki firbci??
Bogi Rok. Jaz sploh ne morem razumet, kako naše zdravstvo ne ve, da z dojenčkom ne prideš ravno luft mešat v ZD, no. ZAkaj je treba zmalimi pikci vedno čakat.