|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 9.12.2008 20:10:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Volga, bo treba kar kovcek pripravit za jutri. Bravo punce . Upam,da postimajo albume.
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 9.12.2008 22:27:38
|
|
|
|
oka
|
Gremo spet na vrh!
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 7:19:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Gremo spet na vrh! ja, prav imaš,. Danes je nov dan, naj se debate razvijajo naprej
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 9:03:33
|
|
|
|
puncica
|
mene pa zanima zakaj ta tema ni prlimana gor na vrhu?
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 9:09:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima zakaj ta tema ni prlimana gor na vrhu? zato, ker ne želimo, da je.
|
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 9:29:55
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima zakaj ta tema ni prlimana gor na vrhu? zato, ker ne želimo, da je. ok.
< Sporočilo je popravil puncica -- 10.12.2008 9:30:28 >
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 11:47:53
|
|
|
|
Volga
|
Četudfi se razrpava odvija na eni drugi temi, naj bo tale višje.
|
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 12:23:19
|
|
|
|
hillmagic
|
Kar te ne ubije te notranje ojača....Vse dobro še naprej....Voščilnice dobivajo nove lastnike...Super...
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:13:46
|
|
|
|
hillmagic
|
Volga MičII vajin trud ne gre v nič....voščilnice voščilne..... ( da se dvignemo....) Kjer je veliko svetlobe se vedno kakšna tema najde
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:20:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Volga MičII vajin trud ne gre v nič....voščilnice voščilne..... ( da se dvignemo....) Kjer je veliko svetlobe se vedno kakšna tema najde To je pa še kako res. Ma nič, mi delamo dalje, kot da ni nič, ker v končni fazi nam tudi nihče nič noče. Delamo dalje, da pridemo do cilja.
|
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:33:34
|
|
|
|
sayuri
|
Aaaaaaa, a bi mogla jst sama voščilnice poslikat in v album dat??? No, blond pač... Jst sem včeraj poslala 3 voščilnice nekam v Novo mesto . Tko da...tista ki jih je dobila, jih mora tud poslikat namest mene
|
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 13:41:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aaaaaaa, a bi mogla jst sama voščilnice poslikat in v album dat??? No, blond pač... Jst sem včeraj poslala 3 voščilnice nekam v Novo mesto . Tko da...tista ki jih je dobila, jih mora tud poslikat namest mene Ni panike, meni si jih poslala, jaz jih danes predam Mič, ona bo poslikala itd...vse v redu.
|
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke... 10.12.2008 14:00:03
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aaaaaaa, a bi mogla jst sama voščilnice poslikat in v album dat??? No, blond pač... Jst sem včeraj poslala 3 voščilnice nekam v Novo mesto . Tko da...tista ki jih je dobila, jih mora tud poslikat namest mene Ni panike, meni si jih poslala, jaz jih danes predam Mič, ona bo poslikala itd...vse v redu.
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 18:17:38
|
|
|
|
marjetica23
|
da malo temo dvgnem ,koliko pa je na računu
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:01:47
|
|
|
|
hillmagic
|
Na Karuninem računu je 1100 € Ko pa pridem do bankomata pa sporočim novi znesek
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:36:49
|
|
|
|
Volga
|
Na RR računu pa do včeraj popoldne 130 evrov. Danes em prejela še okoli 60-70 čestitk Mič jih je prevzelča in jih bo poslikala, če vse prodamo, nekaj bo. Hvala vsem.
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:41:42
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Na Karuninem računu je 1100 € Ko pa pridem do bankomata pa sporočim novi znesek
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da vam povem, da so v zivo se lepse kot na slikah :). Upam, da se albumi porihtajo do vikenda, ker se vedno ne morem nalagat. Za vse tiste, ki bi jih zelele imeti....pisite na mail akcija.cestitke@gmail.com ali pa dodajte kar komentar k cestitki, da bi jo radi. Posiljala jih bom v petek, tako da bodo ze kmalu pri vas.
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:49:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Samo da vam povem, da so v zivo se lepse kot na slikah :). Ja, to pa res, krasne so, vse od prve do zadnje. res ste prave mojstrice.
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:50:51
|
|
|
|
oka
|
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:52:02
|
|
|
|
oka
|
Ja, to pa res, krasne so, vse od prve do zadnje. res ste prave mojstrice. Pa en mojster
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Na Karuninem računu je 1100 € Ko pa pridem do bankomata pa sporočim novi znesek Ok, sej je lepo, da pomagate... ampak na tak način, kako ona prosi? Jaz sem tudi v stiski, pa ne bom prosjačila za pomoč, ker sem zdrava, imam 2 roki, 2 nogi, in sem zmožna delati.. nevem no, dela je dosti... in zanimivo, kako ste ene bile proti takšnim, ki ne znajo/nočejo poprimiti za delo, njej pa pomagate, zaradi neke zgodbe? Kakorkoli, lepo od vas, da pomagate, me pa res zelo zanima ozadje te zgodbe. http://www.ringaraja.net/forum/m_3491754/mpage_3/key_/tm.htm Angel, to je tvoja izjava. Kar naenkrat preobrat
< Sporočilo je popravil kura -- 10.12.2008 20:54:01 >
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa en mojster Katera je njegova? Hitro povej, da ji povecamo ceno .
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:57:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ja, to pa res, krasne so, vse od prve do zadnje. res ste prave mojstrice. Pa en mojster Oj, pa res,kdo je bil mojster?
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 10.12.2008 20:58:06
|
|
|
|
oka
|
Katera je njegova? Hitro povej, da ji povecamo ceno . Dve sta. Ena je taka z lunco in zvezdicami na rumeni podlagi, druga pa z dedkom mrazom oz. božičkom v "ekranu" (ta ni bila poslikana, se je skrila). Je pa dedek mraz ročno naslikan a to tudi štjeje ?
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.