NiLe
|
Čeeer! Vidim, da bo jutri spet konkretna udeležba ... a nas bodo sploh spustili na igrišče, ko nas bo toliko?? Vsekakor bomo atrakcija, ker najbrž ne vidiš vsak dan mamice in na badmintonu ... Jaz sem trenutno na meji popiz isa, ker sem že pred uro in pol uspavala Tio in gospodična se je po pol ure zbudila in najprej napolnila plenico - danes že četrto!!! in nič ne kaže, da bo nazaj zaspala ... očitno se mal iz mene . In pol me opazuje iz posteljice skozi majhno špranjo in se mi smeji, pa vriska, pa čeblja ... jao, jao ... če grem pa ven, bo pa dretje do fula. Trnuljčica; fuuuul kjuuuut božiček ... direkt za v katalog Tasyo; super, da prideta z Lano in da se je tudi Posadka omehčala!!! Joan; škorpijon sredi dnevne sobe???? Jao, mene bi definitvno kap trofnila! Še dobro, da ga ni J. pred tabo opazil in sprobal, če je okusen Medtem sem stisnila F5 in prebrala Posadkin post skozi katerega sem kar začutila tvojo otožnost in upam, da te TM potolaži ... in če jutri res prideš v LJ. te bomo probale spravit v dobro voljo ... Drugače pa mislim, da si ti ena tako fejst mama, ki ima pošlihtane metode in verjamem, da si na pravi poti in da ti bo nekega dne tvoja posadka dokazala, da si pravilno vzgajala. Spočij se, prespi ... jutri je nov dan in vem, da boš jutri spet stara, optimistična in vedra Posadka Nič ... moram intervenirat ... mogoče pridem še nazaj!