Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sab simplex kaplijce? Te so tudi proti krčem, dobiš jih pa v vsaki lekarni. Jaz sem jih dobila še v porodnišinici, pa sem jih potem nehala dajat, ker naj bi povzročale zaprtje, ampak je naš takrat še normalno kakal. Razmišlja, da bi mu jih spet začela dajat, ker te a la koroške kapljice so pa malo preveč sladke, da bi mu jih turila pred vsakim obrokom.
konina: upam, da gašper cimprej pride na zeleno vejo.
Je pa tud res, da včasih ko bi kej pojedla, pa pol razmišljam kaj bi dala v usta sam tko kot prigrizek, ne dam nič, ker ne vem al bo tamalga kej crvicl. Mogoče kdaj zato malo manj. Pa ful mi paše sladko drugač. Tko da taščo prosim, da kaj speče dosktrat.
in nič sprehodov
Upam, da se potem kaj izboljsa.
Glede na to da z nastavki dojim mislim, da bo po flaski tud pil.
mi je danes iz lekarne iz Italije prinesel mešanico čaja za pit, da bo več mleka, pa bomo videli. Upamo na najboljše.
. Verjetno je to zaradi prehlada. Sem jo okopala in potem je nekaj malega pojedla, sedaj pa spi.Čez 3 ure jo bom zbudila (če se sama ne bo) in bomo še enkrat izmerili temperaturo, pa jo še nahranila... sej mi ni panike zrd prehlada, ampak ta zlatenica me tako "žuli". Če neb imeli jutri pregleda ravno zaradi tega, bi jo nesla pa k zdravniku pokazat.
saj je zeloooooooooooo pridna, sedaj je že 4. obrok zaporedoma pojedla samo po eni zizi in ni bilo nobenih znakov da je premalo in lepo spančka, kar se nočnega spanja tiče je ravno tako pridna, saj spi celo noč brez problema seveda se tudi hranive 2x a po 10 min, preoblačim je pa ne ...običajno mi ga malo serje takrat ko je traba v kuhinjo in potem se kosilo zamakne za ene 3 ure
pokukal na svet decembra.
- drgač pa tud jaz mislim, da ti aptamila ni treba dodajat, ker očitno zelo lepo napreduje in tudi ti imaš dovolj mleka, če ti teče ven.