Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, da sem v miru skuhala kosilo in pospravila malo naokrog, kolikor se mi je ljubilo, potem sem pa malo lenarila in gledala TV. Zdaj bom šla nardit še solato, ker bo možek kmalu prišel.
nismo pa ga še rabili
in ima pod bradico tud on mozolčke al pa tako živo rdečo že kot grintka pol pa namažem z bepantenom pa je ok .... to mazilo je res vredno svojega dnarja ker pr nas ful pomaga ..kar koli namažem izgine po nekaj urah
pa komaj diha in ponoči niti ne more spat, tako včasih hrope nekje zadaj v grlu. tako da skoraj ob vsakem previjanju pucamo nosek z aspiratorjem....res upam, da nas babyvac reši - tud jaz sem ga danes naročila
. Celo noč jo zvija, vsa boga je pa full se matra, pol pa prdci...tok se mi smili. Včeri sem že mela narejen dodatek, ker sem mela prazne (na 15 minut je zizala), ampak je vmes nekje zaspala, tako, da smo še vedno samo dojene. Koliko časa bo to laufalo, ne vem...Preprosto ne znam se več umiriti. In nikamor ne moreva zaradi vremena.