Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

no, če bi se zraven še odpirala al kej, pol že, sam tko....k men tud tok da za znoret, sej tak skoz jamram
in kaj dobiš to pol?
No pa sem jo potem spomnala..Drugace je pa bebika teska 2370g,je se zmeri na glavo obrnjena,plodovne vode je dovolj,srcek lepo bije....je rekla da je taka lepa puza
tak angelcek je...Sam je spala ko sma jo gledale....Usnice ma pa tk skupi skos ma zgleda tk kot da bi hotla skos lupcka dat tk ma nasoblene
Drugace nasledni pregled mam 5.1.09 na mizi ,potem je pa rekla da ce bom se v enmu kosu mam 19.1.09 CTG
No mislim da sem vse porocala.....
Saj to se ne dogaja pogosto, ampak so zunaj prave Benetke, sem morala it prav pogledat.
prej nobenih problemov, zdaj pa, ko vstanem, moram še za ene dve uri nazaj spat, drugač sem nikakva...
se skoz zbujam, sam zaenkrat še ne za wc, ampak kar tako, ker me vse boli in se moram prevalit iz enega boka malo na hrbet, potem na drugi bok in kmalu ponovim vajo... jao. enkrat me mali škrat pod enim rebrom tišči, drugič pod drugim, če ni to, mi je vroče, če mi ni vroče, me zebe... eh.................. mi reče moj, sej bo kmalu boljše, boš kmal lah normaln spala, pol se pa oba spomniva, da potem ne samo, da en ne bo spal, oba ne bova.