|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:04:02
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: S* Hvala pikicao za pohvalo. Ej stimulacije pa se nikoli ne branim, sploh če je v obliki sexi temnolasca , tako da.... sam zateee Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mi deli
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:11:26
|
|
|
|
pikicao.
|
na se to pol mas pa dost za dons
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:27:10
|
|
|
|
S*
|
Hvala, če bom vsak dan dobila tako dozo, obljubljam da bodo seznamčki vedno ažurni . Če bo pa zaradi tega kaj več , ti bo pa še moj izredno hvaležen.
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:29:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Hvala, če bom vsak dan dobila tako dozo, obljubljam da bodo seznamčki vedno ažurni . Če bo pa zaradi tega kaj več , ti bo pa še moj izredno hvaležen. ni panike ti sam rec..ta tedn sm mela cas..pol bo pa bl svoh.. tko d bos pa popoldne dobivala sojo dozo
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:31:59
|
|
|
|
S*
|
doza je doza, ni važno kdaj sam da pride
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj mata vidve kle men manijo? men pa ta prvi sploh ne potegne k se mu fulll preveč žile vidjo
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:51:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu kaj mata vidve kle men manijo? men pa ta prvi sploh ne potegne k se mu fulll preveč žile vidjo ja pejt na II pricakujemo aprila.. tam jih mas vec
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:54:22
|
|
|
|
aqua77
|
tam je all men site!!!!
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:56:28
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 tam je all men site!!!! ja bova mogle naslov spremenit: spocij si oci in pozabi na to da ne pricakujes M
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:57:04
|
|
|
|
natasa28
|
Pozdravljene, saj ne vem če se naj vpišem na ta seznam ali v tistega za februar, sem namreč znova med vami- čakajočimi . Tudi tokrat se mi žal znova ni izšlo (abrazija prejšnji teden v 12.tedenu). Tako da zdaj konec meseca čakam komaj prvo M po. Potem pa sem moram odločit ali še raje malo počakat s aktivnim ali pa ne. Sicer pa če me date na seznam ne pričakujem je tam nekje po 25.1. tudi ne more škodit. Bom pa vsekakor navijala za vse čakajoče. lp.
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:58:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 tam je all men site!!!! ja bova mogle naslov spremenit: spocij si oci in pozabi na to da ne pricakujes M in čevkaj same neumnosti....
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:00:19
|
|
|
|
pikicao.
|
kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:03:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo pod to se pa morem podpisat!!!
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:09:32
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo pod to se pa morem podpisat!!! kje si se pa podpisala
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:16:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo pod to se pa morem podpisat!!! kje si se pa podpisala tuki...
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:18:14
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahahhahahhahahahahha.. no ok..naj ti bo..kr drugace ta dokument ne bi bil veljaven
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:18:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahahhahahhahahahahha.. no ok..naj ti bo..kr drugace ta dokument ne bi bil veljaven kaj mu pa manjka, a ni fajn....
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:19:25
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahahhahahhahahahahha.. no ok..naj ti bo..kr drugace ta dokument ne bi bil veljaven kaj mu pa manjka, a ni fajn.... se polij vodo po dokumentu
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:19:56
|
|
|
|
aqua77
|
ej, se mi zdi da spet mal smetiva tuki, bojo druge jezne na naju... se greva pobrat raj na april....
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:22:28
|
|
|
|
pikicao.
|
se opravicujevaaaaaa
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:23:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se opravicujevaaaaaa sori vsem...
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 13:43:28
|
|
|
|
ziva1
|
Hvala S* tudi sama upam. Vem, da bom tudi sama enkrat zagledala težko pričakovani , vendar sem mi zdi včasih tako nemogoče. Ampak boriti se je treba naprej, čeprav včasih volje zmanjka, pa še tole vreme ni nič v pomoč .
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 14:37:48
|
|
|
|
S*
|
natasa en topel ziva1 samo pozitivna ostani aqua in pikicao, dobro da sem internetno bolj polapismena, ker če ne vam bi smetarje poslala na glavo , ma ne znam slikce pripopat . Drugače pa vidve kar smetita, ste prav simpatčne
|
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 20:24:00
|
|
|
|
dysan
|
Pozdravljene !! ojla drage moje, joj kakšne hude fotke mate tuki, grem mal za nazaj počikirat te mačote, uf vroče, vroče
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 20:46:37
|
|
|
|
dysan
|
vam bi smetarje poslala na glavo , ma ne znam slikce pripopat . Drugače pa vidve kar smetita, ste prav simpatčne jst se tud srinjam s tem smetenjem-- je prav srčkano
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko časa traja, da si telo po nosečnost...Viša se povprečna starost žensk pri prvem otroku, zato je bolj pogosto, da mame hitreje še drugič zanosijo. Kakšna je op...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.