Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ja ja, vidim, da me niste nič pogrešale. Nič se vam ne smilim, ko imam avto pred hišo, pa ne morem nikamor, ker je nekaj crknilo. Ati je pa moral v LJ, pa nima časa da porihta moj avto do konca. Če je včeraj katera videla v MB sivo vectro, ki šlepa belo astro. No to sma bila midva včeraj. Skoraj sem pop**** poleg. Vlečno vrv sma 100 x vtrgala, HB, da je v nedeljo bolj malo prometa v MB. Sem pa mojega atija danes zjutraj mogla poslat v lekarno po kremico za ritko, ker je namreč skoraj čisto prazna. Sem pa včeraj izbrala za Vidka igračo, ki jo bo dobil pri atiju v službi, celo 25 € sem imela na razpolago. Šparajo. Moja mala sitnobica spi, HB ker je zopet siten. Ne vem kaj je zadnje dni tako siten dopoldan. Kr nekaj žnerga. Včeraj sem bila tako na off, da nisem niti ene cote speglala, zato ne me vprašat koliko cot me čaka, da se jih spomnim in speglam. Sem še komaj nakrampala 4 srajce za atija, da sem mu lahko spakirala, ker vse ostale čakajo na hijenco, da jih spegla. Zdaj pa se je sitnobica zbudila, mislim, da bo lačen. Pridem kasneje nazaj. NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU. Ojla, veš, da smo te pogrešale Vi ste imeli pa dogodivščine z avtom. Upam, da čimprej vse uredite. In kakšno igračo si izbrala? Pri nas pa tega ne bo . Hijenca zaradi cot pa ima tudi jaz danes tak obraz