špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea mal so razvajeni teli novodobni mulci, a Sem pozabla napisat, da se novodobni mulci niso taki rodili, ampak smo jih mi tako razvadili, ker že od samga začetka tlačimo taki in onake igrače v roke(samo poglej o čem se pogovarjamo), potem pa pričakujamo, da bodo pri 5 letih skromni in se veselili le malenkosti Samo toliko v premislek. Jaz vem, da sem ga sama usrala na ravni črti, pa glede na ostale mulce je naš še dokaj normalen. Je treba pač postavit meje. Moji punci sta čisto zadovoljni, ko jima za RD naredita vsaka babi po eno domačo torto Za svečke pihat jima je vse ok, je jo pa itak samo mala pika. aurora28, jaz uporabljam navadno polnomastno kravje mleko. Saj ko delam pire krompir, ga delam za vse, nič posebej za Gregija. Vau, Estrella* ma rožce Ta ti zihr ne bo crknila U, madonca, Anitka je tudi že na sedemtisočki tilči, za Tilnovo dveurno spanje. hijenca, pridna si bila O, vidim, da tilči tudi kodrana, naš še ne sedi samostojno, je pa vsak dan bolj stabilen Estrella*, boga Alja, pa tako z užitkom je pojedla... Škoda, da je bruhala ok si naredila.
|