|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER
5.4.2005 22:46:57   
muni
Lep pozdravček vsem. Sem novopečena mamica in bom odšla nazaj v službo oktobra. Že sedaj se zanimam kam dati svojo punči, ko me ne bo. Delam namreč tudi popoldne vse tja do 22.00 ure. Kolikor sem seznanjena je otrok lahko v vrtcu le nekje do treh štirih popoldne, kaj pa potem??
Ali mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom, kam naj se obrnem, oziroma, ali zasebni vrtci nudijo tudi popoldansko varstvo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER
6.4.2005 8:29:41   
viv_
Jaz delam občasno tudi popoldan... Ampak to recimo 1-3x na mesec. Pri nas je potem tako, da jo jaz zjutraj peljem v vrtec, potem jo gre pa kdo drug iskat in jo da spat. Običajno je to mož, če pa on ne more pa moja mami.

lp

(odgovor članu muni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER
9.4.2005 9:03:35   
Vera*
Pri nas v Velenju je vrtec odprt do 21 ure zvečer.ker z možem delava do 22 ga gre iskat moja mama.:kuza:

(odgovor članu muni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER
10.4.2005 2:01:40   
muni
Najlepša hvala vsem trem!:) Sem sicer iz dolenske ampak razmišljam, da bi bilo bolje, če bi jo dala v vrtec v Ljubljani, delam namreč na Brniku in tako porabim uro vožnje do doma, tako da bi jo težko pravočasno prišla iskat v naš vrtec tukaj, tudi če bi delala samo do treh. Res hvala:sloncek:

(odgovor članu muni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER
10.4.2005 2:06:22   
muni
Ja pa še to - če kdo ve še za kak vrtec na relaciji Ivančna Gorica-Celovška-Vodice-Brnik ali pa relaciji Ivančna Gorica-avtocestni obroč LJ-Domžale-Mengeš- Brnik, ki bi imel tudi popoldansko varstvo naj posim sporoči.:duda:
Hvala

P.S. Joži- bom preverila za zeleno jamo, kako je kaj tam, hvala:metulj:

(odgovor članu muni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?