Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Morgen bejbe! meni curi kot,da bi prašiča klali.mam ponavadi bolj šibke menstruacije to pa zdaj kr lije z enemi velikimi kosi zraven. groooza! me pa ne boli tak k me ponavadi bolijo menstruacije. kr neki!!! Tak da moje pravljice je konec. nisem si pa mislila da bom to tok težko prenesla. kriza res. kako pa jezdaj za naprej, nisem še nič klicala lj. kdaj lahko spet s temi zamrznjenčki s tem da je bla tud hiperca?
Torek, 16.12.
(zatorej še na hitro izkoristite tistih nekaj minut kar vam jih ostane za lastno razvajanje).
... stara borka, ki ji je uspelo po več kot 3eh letih neuspehov zanositi v 1.postopku ICSI v MB. Zdaj pa me mika 12 pingvinčkov - no, tehnično jih je samo še 11. Danes je 13. dan po ET. Včeraj je CB pokazal negativno in zdaj čakam tečko
. Sem se kar prizemljila, saj mi je prvič pokazal CB velik debel plus že 9.dan... ampak enako kot velja za vse ostale - ne obupat!
.
povečana
...sm mislna da bo žedanes čez noč kaj, je bla prow boga...ampak bo glih za novo leto. Ziher!!
...
)!
sem ful vesela zate. A boš pol na novoletni fešti že od superce zadeta