Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Sam to je pa kr cela plača. Vem kok to zgleda, čeprav ne plačujeva položnic imava pa kredit skor 600E mesečno. MI2 tudi Joj boga, se mi prav smilta. Ma midva mava 600E z samo njegovo plačo, sej ko js dobim delo bo velik bolje. Sam kaj ko ne vem kok bo z delom? Ja mislim, da so taki časi, da kolikor imaš je premalo. Mi2 imava 2 plači, pa ni lahko s takim kreditom Samo je tako, več kot imaš, več porsabiš in si na istem kot tist, ki ima manj, le da mogoče kupiš malo dražje stavri. Kako je pa na novem forumu sonček al kam ste se selile?? Ja forum je boljši kot mamina čveka, čeprav je mal tuga. Mi je pa bolj preglden kot tale, zato nisem velik bila tu, ker se nisem znajdla. Počas se privajam,sam tle načvekaste obupno strani na dan, pa ne utegnem vsega prebrat. Če ne pa ste tu super punce, vas je sesil zmer hvalila, in vidim da ima prav Ja res je, da se ene oblike navadiš. Meni je bil mama totalen bav bav Ampak, drugače s časom vse zapopadeš in potem zalavfa. Jaz vztrajam na forumu ravno zaradi babnc, ki sem jih spoznala in so res 1A punce. Sem ravno razmišljala, da se že več kot 15 mesecev družimo virtualno
|