Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Tilči hvala za kofe, ga donc povrng nucam Grem najprej si kofe skuhat pa neki pojest pol se pa privlečem nazaj do računalnika Kaj pa je bilo ponoči? vse ostalo, samo spanje ne zvečer je lepo zaspala ob 20.30 kot ponavadi in je čisto mirno spala do polnoči. 1.uzbuna: jok v spanju, ki se je dal pomiriti z božanjem v cca.10ih minutah 2.uzbuna: joj, jok, dretje, .... ob 2.00, in potem ji ni bilo nič več prov. ne ležat, ne sedet, ne v svoji postelji, ne v moji, pa je že mal zadremala pa spet jovo na naovo. OK si mislim, mogoče je pa lačna, ker je ful mal pojedla čez dan. Ji naštimam polno flašo AM 260ml in je vse pojedla. Sem si rekla, ok, to je blo to, bo zdej spala naprej. Je vrajt, kdaj drugič. Sem jo dala v posteljico, ona pa začne: dan, dan, dan, ..... ata ata ata, seveda napol kričanje, ne normalno govorjenje. ..... sem jo tako pustila do 3.30 ampak nč bolje. SEm jo vzela k sebi, kjer je po cca. 10ih minutah zaspala. In tako je spala pri naju ob 7.00 pa itak auf a spet al kaj Pa vi ste že fuul lepo spali a ne? srčno upam, da se vama to nespanje kmalu uredi
|