Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne?

tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice.
pa se že 10 dni ne dojive več
Naša je zelo malo spala danes zaradi vsega letanja. Je bil ful utrujena pa vseeno pridna.
Pa mleka itak nimam več, odkar se je samo 1x dojila. Je kar suša nastala. Verjetno bi še kaj pricurilo, če bi stisnila, ampak nimam namena.
razpiz.... Niso nama dali okraske, za veliko smreko zunaj. Pa notranjo smrekico so okarsili brez njega, ker so jo ob 7h zjutraj okraševali. Potem pa še ne povedo kdaj je DM zjutraj. Ej tole pa meni preseda, da pozabljajo na mojega otroka.