petrap
|
jutro... no končno se vam javim...mislm, da mam za prebrat ene 30 strani, če bi hotla bit na tekočem...sam zdajle nimam časa...bom pa mal kasneje preletela... no včeri sem mela pregled...je vse okej...mamo baje velikega otroka, že na meji prevelikega , čeprav ne vem po komu, ampak ok, se ne obremenjujem, ker se baje tud zmotijo...no kakor koli mamo 2400 g in po tej velikost bolj velja prvi rok, to je 24.1., sam jaz vem, da nism mogla zanosit pred 1.majem, tko da tole je lari fari...jaz bom februarčica...kri, voda okej...naslednji pregled imam 14.1., mi je pa rekla, da morm vsaj do 2009 počakat, pol pa grem lahko rodit , no če bi šlo kaj narobe, mi je vseen dala napotnico, da grem lahko na pregled v porodnišnico... avto sva včeri dobila nazaj, je bla sam ena cevka počena, pa so naju tko strašil ...no u glavnm da ni dost... danes še ne vem kaj bom počela...ker so me klub vsemu mal prestrašli s tem januarjem, je mnde najbolš, da se končno spravim oprat oblekice, pa naredim seznam kaj mi še manjka, da bova šla med prazniki nakupit... upam, da ste vse okej in da so otročki zdravi...