|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
18.12.2008 10:39:24   
zrak
ZA KNJIGO SEM RESNO MISLILA

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
18.12.2008 10:47:51   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ja ja je uspelo.. ma smo vidle mojega direktorja in smo se hitro razbežaleuser posted image

ou, ne morem verjet da se zrak nekoga boji.... user posted image user posted image  ko bi vidla moj odnos z mojim  bi me še nahrulila...

ma kaj ste se zdaj vse vrgle v pravopis, sej je forum!! nismo pri pouku... kaj jaz ki pišem samo: thks, asap, brgds, b/m, u/m..... bomo že vse ponovile v 1. razredu user posted image

asso, še enkrat hvala!! nekdo bo zelo vesel... user posted image

< Sporočilo je popravil melaverde -- 18.12.2008 10:48:20 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
18.12.2008 10:49:41   
melaverde
nektarina, bentornata!!!

očitno nas saldi vse kličejo na plan...jaz pa sem že razočarana ker imajo že vse razbrano (Okaidi, Idexe) in do januarja ne vem kaj jim bo ostalo....sploh pa številke3 ni nikjer user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.12.2008 11:03:02   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

nektarina, bentornata!!!

očitno nas saldi vse kličejo na plan...jaz pa sem že razočarana ker imajo že vse razbrano (Okaidi, Idexe) in do januarja ne vem kaj jim bo ostalo....sploh pa številke3 ni nikjer user posted image

In kje je problemuser posted image  Greš v Torri v Okaidi in Idexe ali v Udine in boš verjetno kaj dobila...user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 3129
18.12.2008 11:40:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
In kje je problemuser posted image  Greš v Torri v Okaidi in Idexe ali v Udine in boš verjetno kaj dobila...user posted image

se strinjam z Asso. In v končni fazi zakaj vedno samo Idexe in Okaidi. V Trstu imaš še full lepih otr. trgovin za zmerno ceno.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
18.12.2008 11:41:58   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

škonti, ja smo že ugotovili da začnejo 2.1. v Trstu, tako tudi piše na njihovi intern. strani!

In za Udine si ugotovilauser posted image user posted image user posted image

sej to je FVG tj. 3.1. user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.12.2008 11:48:44   
n€na
ojla,

Mi smo pa včeraj v vrtcu imeli družabni večer, ki se je imenoval Starši nastopajo za otroke. Najprej smo bili v telovadnici in poslušali pravljico. po pravljici smo šli v igralnice svojih otrok in smo izdelovali lutke. Naša skupina je morala narediti veveričko in zajčka...potem smo šli nazaj v telovadnico, kjer so nam starši najstarejše skupine otrok zaigrali predstavo iz pravljice, ki smo jo prej poslušali....Meni je bilo full fajn...Zala je pa tudi uživala 100/h...je skozi plezala po meni in me ljubčkala, kot bi se mi zahvaljevala, za tako lep popoldan.user posted image user posted image user posted image

Mele je bil pa v vrtcu tudi en fantek, ki je bil na las podoben tvojemu Valu...Isti kot na sliki tvojega avatarja...ista frizura, iste očke pa tudi majčka se mi zdi, da je bila ista...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.12.2008 11:51:37   
n€na

ZA KNJIGO SEM RESNO MISLILA

jaz mam belo masajko in puščavsko rožo...so fajne knjige...pri puščavski roži mi je šlo malo na jokuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
18.12.2008 12:04:17   
thaiss
Bela Masajka je super, pa tudi Vrnitev v Barsaloi in Zbogom Afrika

Puščavske rože pa še nisem prebrala

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
18.12.2008 12:21:18   
n€na
Jo je za prebrat...sploh ne znam opisat kako so boge une punce tam...me začne kar vse bolet...ko se spomnem kaj sem brala...Groza...V današnjem svetu sploh nebi pomislu, da se kje še kaj takega dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
18.12.2008 12:43:26   
melaverde

se strinjam z Asso. In v končni fazi zakaj vedno samo Idexe in Okaidi. V Trstu imaš še full lepih otr. trgovin za zmerno ceno.

user posted image  zato ker so blizu !!! meni je Trst odročen, ne poznam ga in še dam več za parkirnino kot porabim v trgovini... res me odbija!! asso, bom sam tebi nakazala... user posted image

Mele je bil pa v vrtcu tudi en fantek, ki je bil na las podoben tvojemu Valu...Isti kot na sliki tvojega avatarja...ista frizura, iste očke pa tudi majčka se mi zdi, da je bila ista...user posted image

joj ko bi bil še tak...BTW tisto je spodnji body iz bolnice, verjetno je veliko takih user posted image
Val je sedaj bjondo, na kratko postrižen in ful bolj suh...očitno nisem že dolgo nobene slikice gor dala... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
18.12.2008 13:30:02   
thaiss
Val je sedaj bjondo, na kratko postrižen in ful bolj suh...očitno nisem že dolgo nobene slikice gor dala... user posted image

že zadnjič ko si ga postrigla sem ti rekla da dej gor fotko!

Neposredna povezava do sporočila: 3137
18.12.2008 14:24:59   
nektarina

[user posted image  zato ker so blizu !!! meni je Trst odročen, ne poznam ga in še dam več za parkirnino kot porabim v trgovini... res me odbija!!

ISTO. Je full dobrih trgovin. Kot 1. tisti kažin po TS, 2. parkiranje, 3  čas ki si ga moram vzet. Rabim celo popoldne ,da pridem iz ene  trgovine na drugo  lokacijo  in na koncu nič ne najdem. 
V glavnem mene me ni volja. KOmaj čakam,da bo kakšna OK trgovinica v Novem Centru commerciale Freetime.

Mela, Thaiss. V službi vas redno berem, le cajta ni ,da kaj napišem, ker non stop  kdo hodi v pisarno. Zvečer pa zaspim kar na kavču in otroci mi  skakajo naokoli.  Zdaj NIk spi  na veliki postelji in sam odloča  kdaj zaspat. ALex pa  mi zaspi kar na kavču, ker  rada gleda risanke. Je pa  prav lepo ko zaspiš v naročju sina in te boža  po glavi...  mož se lahko skrije... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3138
18.12.2008 14:28:23   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
KOmaj čakam,da bo kakšna OK trgovinica v Novem Centru commerciale Freetime.

a že veš kdaj bo odprto in kašne trgovine bodo?

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
19.12.2008 7:39:00   
zrak

ja ja je uspelo.. ma smo vidle mojega direktorja in smo se hitro razbežaleuser posted image

ou, ne morem verjet da se zrak nekoga boji.... user posted image user posted image  ko bi vidla moj odnos z mojim  bi me še nahrulila...

ma kaj ste se zdaj vse vrgle v pravopis, sej je forum!! nismo pri pouku... kaj jaz ki pišem samo: thks, asap, brgds, b/m, u/m..... bomo že vse ponovile v 1. razredu user posted image

asso, še enkrat hvala!! nekdo bo zelo vesel... user posted image

bojim????  sploh ni stvar v strahu, ampak , delam 4 ure.. in še v teh 4 urah, da me vidi, da hodim na kafe ali klepet, se jaz ne počutim vredu.. nikoli mi ne bi rekel nič... ampak meni ni prav.. še tako čepim non stop na netuuser posted image

Nena.. hvala PUščavsko rožo sem tudi jaz brala... in od takrat težim če si kdo umiva zobe in voda teče... oz če gre voda po nepotrebnem v nič... res dobra knjiga...kruta...
bela masajka je na enakem principu, kot puščavska roža??? Če bi bila tako prijazna, bi si res rada sposodila.. kako naj pridem do njeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3140
19.12.2008 7:59:55   
n€na
jutro,

sem že spila prvo jutranjo kavico, sedj pa novim zmagam (gužvi) na protiuser posted image user posted image

Zrak...kaj kako prideš do knjigeuser posted image ...čisto preprostouser posted image ....prinesem ti jo in jeuser posted image

Lahko ti jo prinesem v Ponedeljek, jaz delam do 14.00 vsaki dan

Helena- kje si pa ti kajuser posted image  skoraj nič nisi več tukaj...user posted image  pridi nas kaj pozdravituser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
19.12.2008 8:10:54   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro,

sem že spila prvo jutranjo kavico, sedj pa novim zmagam (gužvi) na protiuser posted image user posted image

Zrak...kaj kako prideš do knjigeuser posted image ...čisto preprostouser posted image ....prinesem ti jo in jeuser posted image

Helena- kje si pa ti kajuser posted image  skoraj nič nisi več tukaj...user posted image  pridi nas kaj pozdravituser posted image user posted image

Ja seveda, da lahko .. a si mislila v službo al na poti ko greš domov?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
19.12.2008 8:12:18   
zrak

jutro,

Helenauser posted image .. pomoje se pripravlja na aktivni januar.. kajti je rekla, da januarja akcija, tako , da bo user posted image  in septembra user posted image ...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
19.12.2008 8:17:43   
n€na

jutro,

na poti domov...bi ti jo dala med službo, samose mi zdi da delaš čisto na drugem koncu KP, kot jaz...user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
19.12.2008 8:18:46   
n€na

jutro,

Helenauser posted image .. pomoje se pripravlja na aktivni januar.. kajti je rekla, da januarja akcija, tako , da bo user posted image  in septembra user posted image ...

jaz tudi upam, da bom v letu 2009 še enkrat mamicauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
19.12.2008 8:19:53   
zrak

jutro,

na poti domov...bi ti jo dala med službo, samose mi zdi da delaš čisto na drugem koncu KP, kot jaz...user posted image user posted image

ZS

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
19.12.2008 8:23:37   
melaverde
jutroooo

že zadnjič ko si ga postrigla sem ti rekla da dej gor fotko!

joj, zdaj so že spet dolgi...ma ko pridem domov se mi ne da še na računalnik slike dol dajat... user posted image
imam poln fotoaparat in niti spraznit se mi ga ne da... mogoče ta vikend user posted image

včeraj smo bli v Strunjanu v šoli na predstavi in šagri z muziko v živo...sem ostala brez besed!! moj sin, ki ful rad pleše in poje se je glasne glasbe bal user posted image user posted image user posted image  hotel je samo opa in težil za domov....ma kaj prav nič ni šel po mami user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
19.12.2008 8:24:28   
melaverde

jutro,

jaz tudi upam, da bom v letu 2009 še enkrat mamicauser posted image user posted image

ma dobro, kaj prav nobena me ne bo počakala ??? kam se vam mudi???
bom pa šetala sama... user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
19.12.2008 8:26:37   
n€na
zrak zs

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
19.12.2008 8:28:26   
zrak

jutro,

ma dobro, kaj prav nobena me ne bo počakala ??? kam se vam mudi???
bom pa šetala sama... user posted image

ma ne boš šetala sama, dokler se vsi resno lotimo in se sploh prime, bo že septemberuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?