Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, mi imamo pa zobeka zunaj , spimo pa še vedno bolj slabo saj je že en teden prehlajena, zabasan nos, zobi, vse naenkrat . Kaj jih še vedno boli potem ko zob predre dlesen in kaj si pol drugi zobeki sledijo hitro? Toliko da vem, če še ji dajem Calgel. Sem zamudila kar nekaj debat, sploh ne bom brala za nazaj 100 strani za zobeka! Pri nas je blo isto, zamašen nos in potem zobek. Mogoče je pa povezano . Pri Žanu je blo najhujš od takrat, ko je ven pogledala špi.čka do drugega dne zvečer, ko je bil cel zuni. Zdej že en teden čakamo na drugega, pa je čist pod površino. Nimam pojma kolk bo hitro, eni pravijo, da sta lahko v enem dnevu oba, prijateljica je pa rekla, da so na drugega čakal dva meseca. Calgel js mažem po potrebi. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza ne boš edina, jst ga mam tud, se nisem barvala , samo strigla. Ne sekirajte se, js mam še zmer tisto čudno ne-blond barvo . Sm si pa sama kriva. Frizerka se je ponudla, da bo popravila, men se pa ne da spet dve uri tam sedet .