Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* KAJ BOSTE KUHALE ZA BOŽIČNO VEČERJO???? nič me je tašča zaj***** jaz sem lani kuhala novoletno večerjo, ona božično... pa je rekla, drugo leto obrneva... ok, sem si mislila, še bolje, letos sem drugo leto bom mela pa ne bo tok cajta... jok brate pravi, lani je blo tko fino, bomo letos kar ponovili halooooooooooo, a se res ne morm nikol spočit in nekam it na večerjo ker za božično večerjo pri njih ni navade kaj posebnega pri njih je kot za veliko noč - kuhan meso, hren pri nas je bla božična večerja taka kot za NL in ko sem bila 1. pri njih sem mislila da mi bo čeljust dol padla valda, ker za božič ni treba velik kuhat, se je sama ponudla - SPET! in jest butara kot sem, sem bla sam tih zakaj morm jaz non stop drugim strežt in jim v vsem ustrežt naj se grejo solit, spet bom celo popoldne za šporgetom, na koncu bom pa živčnega fasala joj Februarka! No zdej bo pa kdo rekel, da sem z lune padla, ma nisem poštekala, da si tudi ti . kolko pa? Ne zameri, ko imam kasne! Pa čestitke! Al sem si narobe prebrala?! ne, to sem si lansko leto govorila... da sem in bo naslednje leto zgleda nisem dobro napisala... aja, sej sem kasnej vidla, da si zaštekala pa spet za nove umetnije v kuhinji jest več ne vem kaj naj delam sva ble mal zunaj, zdej je pa že spet dolgčas... mojga itak še ni, jest bi se pa rada že mal spočila...