Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še čutim, vendar veliko manj kot prejšnje dni (ravnokar sem bila deležna ene brce)- tako da sem končno spakirala svoje stvari v torbo, če me bo danes moja ginekologinja poslala v porodnišnico. 
.
bog daj!) ali mi bodo pa enkrat kar umetno sprožili (najbrž bo to, ko mi dete preveč rado v svoji mali garsonjerici spi)...
, me je potem pregledala še vaginalno in ugotovila da sem že malce odprta, vendar mi je rekla, da je še premalo, da bi mi predirali mehur. Drugače je je menda glavica
.
) ali bo ponosni očka poročal v vajinem imenu na RR?
Pol sem si jih pa začela že kar domišljat, sem vstala in jih začela štet. Pa so bili premalo močni (itak, če jih pa sploh nisem imela
Je bilo lepo...pravi balzam za dušo...sem se spomnila, kako smo mi to 2 leti nazaj izvajali z istim orkestrom...ampak smo bli pa vseen malo boljši, kot tile včerej
No, se pozna, da Miro pač nima veliko izkušenj z zborom...pa se bo že nauču! Go, Mirči, go!
, čeprav se mi zdi sedaj to malo daleč...
na nebu pa vas vse čuva in vam pošilja pozitivne misli.
zate!!!