|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec pingvin - poznate?
7.4.2005 20:15:49   
jasnicka
punce, ali poznate privat vrtec pingvin? baje je zelo dober.napisite mi kaj, ce ga poznate.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrtec pingvin - poznate?
10.4.2005 17:59:03   
iza
Ja, mi smo v srednji šoli tam imeli hospitacije, tako da sem videla cel vrtec in način dela. Zelo mi je všeč, je v večih nadstropjih, najviše imajo tako luštno sobico za glasbene urice, telovadbo...Zelo veliko dejavnosti izvajajo-anleščina, računalništvo, hodijo tenis igrat, na izlete...Ful je prijetno, domače, kuhajo v taki kuhinji kot jo imamo doma, čokolino so jedli v takih krožnikih kot mi doma...ne vem to mi je zelo ostalo v spominu saj v običajnih vrtcih ni tako, seveda, saj ne more biti ker je preveč otrok-skupin. takrat pred petimi šestimi leti je bil vrtc tako zaseden da so dve leti čakali v vrsti, cena pa ne vem al je 70 ali 90.000 na mesec, mislim da 90. preveri.
:rozica:srečno:rozica:

(odgovor članu jasnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?