m a j c i k a
|
Pozdravljene punce! Da se vam še jaz malo javim po dolgem času, sej preberem vas še nekako sam za kako piosanje pa zmanjka časa. Zdejle prakticiram dojenje s tipkanjem, pa sma že uspele tipkovnico pošpricat, ker naša tamala tak golta, da se kar davi vmes in ko je največji naval mleka bi se ona mal spočila, jaz pa podstavljam vse živo odspodi sam ne pomaga, mleko kar brizga naokrog! Se pa podpišem pod tvoje probleme katja_p, tudi naša bi podnevi kar spala, sicer ne po štiri ure, tam po dve, mogoče kako rundo tri, se najema in kamlu jo spet zmanka, sicer so dopoldan obvezni kriki kakšno urco in pa popoldan po kopanju tam okrog sedme pa vse tja do enajste ure zvečer, ne stalno pač pa v presledkih so pa kar hudi krčki in bi se samo cartala na zizi pol pa bruha in kolca in se sam preoblačimo, tak da dolgčas nam res ni!! Ponoči pa nam zaspi okrog enajste, dvanajste ure in spančka v kosu tri urce, se podojima in potem smo budni uro, včasih tudi dve, potem pa spančka še tri, štiri urce do zjutraj in to je to,...... Takšna pa je naša mala princeska, ki je na božič dopolnila že en mesec,........ Varni objem starejše sestrice: Evo, zaspala mi je, gremo hitro v postlo, da bo kaj od noči, pa lahko noč vsem!!!
|