Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za vse! Želim vam en lep dan!
Mleko je iztisnjeno, čaj tudi kupljen za vsak slučaj. Malo sem nervozna, ampak itaq ga bo ati opedenal.
. Jaz si skuham kar divko in pijem črno, ker sem rekla, da bom malo opustila mlečne izdelke, da vidim, če Petjo krči po njih in bo kaj boljše.
spi s Petjo, jaz pa sem dala prat in pozajtrkovala. Se se je pa Petja zjutraj tako nabumbala iz joške, da je potem seveda bruhala.
, ko sem prvič prepustila Daria očkotu. Sem v dveh urah ene 4krat klicala, če je vse v redu. Ampak saj zanjo tudi očkoti lepo poskrbet za dojenčke.
. Če je v 1 mesecu zrasel za 6 cm, je to kar veliko. Povprečno naj bi bilo 3,5 cm. Povej jutri P glede njegovih prehranjevalnih navad, pa ti bo povedala, ali je to OK. Fant pač poje toliko kot rabi.
.
, čepra Petja zraven gruli oz. se napenja. Moram dat kaj sušit, pa oprat, ... Prej sem si mleko črpala. Sem ugotovila, da Petja ponoči in proti jutru, ko še napol spi, spije malo iz joške. Kako pa kaj vaši ponoči jedo - veliko ali malo?