Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

začel tko brcat.. Najbrž mu je všeč muzika in prihajajoči prazniki... Je zelo živahen, ni kej..
in zdej bom mogla vse rumeno in zeleno kupovat... nevem al nej se opiram na to kar je pri NS rekla... čist sm zmedena:D
nekater majo pol tud neke milimetre itd... ful na hitro vse skupi.. no ja sam da ve kaj dela...ma pa že okol 600g
, sej mi kar gre, sam ne da se mi. Dragi je pa šel s psom na Veliko planino, blagor jima.
ali
.
Bo treba spit eno kofe, da bom sploh živa
Danes ne bi niti nosa pomolila s hiše, samo bo treba kej na obisk. Sem pa čist fertik (se vidi da hodim ob deseti spat).
da bomo lahko nadaljeval dan in šli še kam na kakšen obisk,čeprav pri nas tako sneži da so moral že enkrat plužit in nevem če bo kam sploh šlo!!!Ampak važn da sneži da se bomo končo lahko šli kaj sankat,ker mali tako težko čaka