|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
31.12.2008 13:38:59   
Anonimen
evo keski pečeni, posoda pomita, sarma za ju3 skoraj skuhana. zaj pa grem lepo ležat, ker me fajn križ boli. pa okoli 5h moram kuhat, če čemo meti večerjo.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
31.12.2008 14:05:08   
tatly
maj hvala.res je leto 2008 najlepse tudi zame posebej 1 september ki ga nebom nikoli pozabla.
tudi jaz vam zelim vse lepo v letu 2009
user posted image

So dnevi in trenutki
polni sreče in miline,
ko radostni oči zapremo
in si tiho zaželimo,
da ne mine.

Taki dnevi v novem letu
naj preženejo trpljenje,
naj smeh, ljubezen
srce prevzame,
lepše bo življenje!

user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.12.2008 15:46:41   
petra *k
Zapomnite si leto 2008.
življenje je kratko.
prekršite pravila, hitro odpuščajte,
ljubite počasi in iskreno,
smejte se nekontrolirano,
ne obžalujte za karkoli, kar
vam primami nasmeh na lica....

naj vam leto 2009 prinese nove priložnosti!!!!

ŽELIMO VSEM VAM IN VAŠIM SONČKOM
Petra, Tia in Aleš

pa čim lepšo praznovanje

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 16:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 16:38:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.1.2009 8:12:18   
Anonimen
                               SREČNO 2009!!!

No danes pa mi je uspelo spati do 8user posted image . s tem, da je šel anej spat ob polnočiuser posted image .
In kako ste kaj praznovali? mi smo nekaj pojedli in spili, po polnoči so se moji2 in tast in tašča odpravili v "center" tomaža na fešto, matjaž seveda voščit, mi2 z anejom pa spat. in po pravici mi je prav pasalo. nisem več vajena ponočevati in mi je bila grozna muka biti tako dolgo pokonciuser posted image . no danes pa me čaka en kup posode pa anej, ki mu seveda nikoli ne zmanjka energije. tako, da sem vesela, da sem naspana.

Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 8:25:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.1.2009 8:35:38   
Anonimen
mi mamo pa meglo. pa videti je prav mrzlo.
mi2 mama tudi že zajtrk, kosilo pa je že kuhano jedli pa bomo ko bo kdo lačen oz. bo sploh vstaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.1.2009 8:41:52   
petra *k
jutro!
mi smo pa ob 18h imeli večerjo pri tastu in tašči, ob pol 10h pa smo prišli domov. boga tia, kak je bla zmatrana, pa nikakor spati do pol 2h vjutro, ker je točno pod našim oknom do takrat igral ansambel kompromis, ob polnoči je bil ognjemet... vglavnem, tak je bla zmatrana, da ni mogal meti niti okic več odprtih, a zaspati ni mogla. no, bo pa danes malo potegnila.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
1.1.2009 9:00:27   
Anonimen
te sta mela žurko kar pod oknom, tak, da vama res ni blo treba na mrzlo hodituser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
1.1.2009 9:10:13   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

te sta mela žurko kar pod oknom, tak, da vama res ni blo treba na mrzlo hodituser posted image

ja saj je blo fajn za videti, še posebej ognjemet, pa trg je bil čist poln ljudi od 11h pa do 1h, peli so čist mimo, pa tak je bla glasna muzika, še posebej oni ki je trubo igral je tak glasno igral, da je na vsak zvok trube tia samo skočla v luft. za njo ni blo fajn, take okice je že mela boga revica, pa je malo zaspala, pa so jo spet predramli. je bla vena jezna na naju, si je mislila, da je midva ne pustima spati. ognjemet pa je prespala, ni blo glasno pokanje. samo kaj, ko so po ognjemetu spet začeli zavijati, pa je opet bla v luftuuser posted image  tak da sem samo čakala, da zaključijo. pa te so ob pol2 , te se je že full spraznilo,par pijanih je še nekaj plesalo doli.saj zaj pa še spi, pa mislim da bo kar gnes čez dan spala, ker tudi včeraj podnevi ni nič, je bla kar tečna. pa saj bo,ne, drugo leto bo pa že ognjemet z nama gledalauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
1.1.2009 11:18:19   
ada2
dober dan v novem letu....

preživeli smo, mala 2 sta šla spat ob pol 11 na lastno željo, ob ognjemetu se nista niti premaknila, pa je tu pri nas pokalo skoraj pod oknom, ker so v sosednji ulici imeli privat ognjemet, pa hkrati so se iz dolge lese (vsaj mislim, da je bilo iz dl - tatly a se motim?) oglašali. 

lani sem pa na prvega delala cel danuser posted image

malo prej pa me je klical režiser iz gledališča, da mi vošči, pa mi je rekel, da jim tako falim v gledališču, da mi je kar malo žal postalo, da letos ne bom zravenuser posted image saj, ko miha malo zraste sem pa takoj nazaj, to je res nekaj, čemur se težko odpovemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
1.1.2009 12:00:43   
tatly
ojjj.veselo 2009!!!!!!!!!!!!!
hja mi smo pa bli pri mami in nasa pupa ni htela tam spat pa smo sli vjutro ob 2 za ormož in je spala danes do 11.30.
mi smo pili tako fajno jagodno vinouser posted image
mi smo pa stari 4 mesece

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
1.1.2009 12:19:34   
petra *k
STELLA čestitke za mini rojstni dan. user posted image user posted image user posted image
ja tia še tudi zaj spi. zaj pa mi gremo počasi za tomaž, voščit. bomo kar celi dan na terenu.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 14:28:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.1.2009 16:38:37   
trezika
DanDan!
Vidim, da ste vse preživeleuser posted image user posted image  Midva sva bla pa pri njegovemu bratrancu, pa še nekaj kolegov je blo zraven...je blo prav fajn, vredu družba, smo se nasmejali, najedli, nekateri tut napiliuser posted image , pa svoj ognjemet smo meliuser posted image  spat sva šla pa okol 3 in spala do 11user posted image  pa še zdaj popoldan dve urciuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.1.2009 18:10:03   
petra *k
tak mi smo babice in dedke obiskali in jim voščili, nekaj pa še nam jih je ostalo, ni šlo vse danes, ker je naša pupika tak zmatrana, da že cel dan spi. pa aleš je zaspal, jaz pa samevam in štrckam po netu. zaj pa grem malo nekaj risat, mi je sestra kupla prav zanimivo stvarco za božič, pa še jo morem dokončati.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.1.2009 18:17:57   
Anonimen
mi smo tudi lepo vsi trije spali popoldan. no saj jaz zadnji čas vsak dan grem popoldan spat z anejom.
sedaj pa se dolgočasimo!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.1.2009 18:19:17   
Anonimen
anej pa je tudi siten tak, da ne morem nič poleg njega zaj delati. no saj ne da bi se mi kaj dalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.1.2009 20:34:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ADA jutri so v tvoji službi pogače, idi jih malo obiskatuser posted image

u, to pa skoraj ne bi smela zamuditiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.1.2009 20:39:53   
ada2
mi smo tudi danes šli malo okoli voščit- v osluševce babici in svaku z družinami, pa pradedku, pa na hajndl k moji sestri, potem je še sestra s familijo prišla k nam, smo se skupaj navečerjali, adam je šel malo prej spat, nuša še nekaj bere v sobi, jaz se bom pa tudi počasi spravila....

aja, je svak pravil, da so imeli ene kolege pri sebi in je tisti tip nakupil za 470 eur pirotehnike in so imeli lasten ognjemet, ki je trajal skoraj 15 minutuser posted image user posted image user posted image
tolko denarja je meni totalni nesmisel dajat za to, mi smo kupili eno za 4 eur, pa je bila čisto okuser posted image , še preveč, če se mene vpraša.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:09:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
2.1.2009 7:45:34   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes smo spet lepo spali in to so pol8user posted image . se vidi, da je še zmantrani od včerajuser posted image
no, da vam ponudim user posted image , da se lažje prebudite.
mene danes čaka veliko dela ker včeraj nisem naredila nič. umila sem samo kozarce, tak, da mam še vso posodo za pospravit.user posted image no vsaj cote so se mi oprale včeraj(3je stroji), bom še danes to pospravljala. vsaj en dan lenarjenja sem si privoščilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1723
2.1.2009 8:58:10   
tatly
dobro jutro..
adajaz poznamene ki so dali za pirotehniko1300€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.1.2009 9:06:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

adajaz poznamene ki so dali za pirotehniko1300€

pa verjetno niso normalniuser posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!