|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
3.1.2009 14:52:56   
Anonimen
hvala tina!
se mi je zdelo, da je do8, pa nisem bila ziher.

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
3.1.2009 14:53:46   
Barbara111
stare ženske govorijo več otrok spi bolj raste

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
3.1.2009 14:55:36   
Anonimen
jaz sem pa pred prazniki kupila 2paketa plenic, da mi slučajno ne bi zmanjkalo ko so trgovine zaprte, pa se mi je še včeraj zdelo, da jih bo dovolj do ponedeljka, ko gre anej tak v vrtec jaz pa v ormož. pa sem se preračunala. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
3.1.2009 14:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

stare ženske govorijo več otrok spi bolj raste

ja jaz sem tudi čula, da majo obdobja ko spijo(takrat rastejo) in pa obdobja ko samo jejouser posted image - si delajo zaloge za dneve ko veliko spijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1854
3.1.2009 15:26:47   
trezika
AloAlo!
Bravo deja, da si spet začela za diplomo delat...držim pesti, da ti rata do junija...user posted image user posted image user posted image
Js sn pred prazniki mentorici poslala diplomsko seminarsko in sn jo prosla, če bi jo lahko bolj hitro pogledala...sn ji povedla, da bom marca mama postala in da bi rada do takrat to rešila...me je ful pozitivno presenetila s svojim odgovorom...da sploh ni problema, da bova do marca končali, pa da je zelo ponosna na meneuser posted image , pa da upa, da je počutje vredu.... no, in zdaj ko čakam na njen odgovor, zaključujem diplomsko nalogo...mislim, da jo bom v roku naslednjih 14 dni lahk dala mentorju v prvo branje...mogoče bi to že prej rešila, pa je bil mentor zdaj pol leta v amerikiuser posted image  upam, da bo res prišel zdaj januarja nazajuser posted image user posted image

No, kar se pa štipendije tiče...moj je mel kadrovsko in pri tej so res ful strogi...bi moral do oktobra diplomirat pa seveda ni...in zdaj mora vračatuser posted image user posted image user posted image  štipendijo za vsa 4 leta študijauser posted image user posted image user posted image  ja pa kaj češ...bomo preživeli...se bova šla kot da imava kredituser posted image user posted image user posted image  no, js sn mela pa republiško...tu pa niso tako strogi...no, nek rok seveda glih tako maš, ne vem točno, v kolikem času moraš zaključit, ampak tu se res redko zgodi, da jo kdo vrača... no, js seveda upam, da bom do marca konec...vsaj z večinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
3.1.2009 15:30:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

No, kar se pa štipendije tiče...moj je mel kadrovsko in pri tej so res ful strogi...bi moral do oktobra diplomirat pa seveda ni...in zdaj mora vračatuser posted image user posted image user posted image  štipendijo za vsa 4 leta študijauser posted image user posted image user posted image  ja pa kaj češ...bomo preživeli...se bova šla kot da imava kredituser posted image user posted image user posted image  no, js sn mela pa republiško...tu pa niso tako strogi...no, nek rok seveda glih tako maš, ne vem točno, v kolikem času moraš zaključit, ampak tu se res redko zgodi, da jo kdo vrača... no, js seveda upam, da bom do marca konec...vsaj z večinouser posted image user posted image user posted image

ne morem verjet! pa se ni dalo nič zmenit?! mene sedaj verjetno kap, da mi nekdo reče, da moram še štipendijo vračat- ker mama tak že dovolj kreditov.user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
3.1.2009 15:31:42   
Anonimen
saj ti boš pa tak počasi fertik, si pridna, če maš že skoraj vse napisano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
3.1.2009 15:36:54   
trezika
ne, nič se ni dalo zmenit...je poslal prošnjo, da bi mu podaljšali rok za diplomiranje, ampak ni blo nič iz tega...saj ve, da je itak sam kriv kr je dolgo zabušaval sam vseeno...je malo kruto, ko vidiš, da moraš vrnit več kot 4.000 evrov oziroma mesece in mesece po 130 evrovuser posted image user posted image  smo že marsikaj preživeli pa bomo še touser posted image  HB da ima zaenkrat vsaj službo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.1.2009 15:38:28   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

saj ti boš pa tak počasi fertik, si pridna, če maš že skoraj vse napisano.

sn pridna zato kr sn veliko sama doma, mi je dolgčas, pa mir imam...in pol pač pišem...saj HB da je tako in da se ne bom rabla potem po marcu s tem ukvarjatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.1.2009 15:48:28   
Barbara111
jaz pa moram likat,moji pa vsi počivajouser posted image ,če še hočem imeti jutri kaj od nedelje moram bit danes pridnauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
3.1.2009 15:49:00   
Anonimen
to pa res. jaz tudi upam, da rešim to preden grem rodit. je že zaj pestro poleg aneja- še čudež, da sploh lahko kaj napišem poleg njega

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
3.1.2009 15:50:46   
Barbara111
deja ti verjamem pa še pol bo malo tak ,ker imaš majhno razlko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
3.1.2009 16:42:01   
trezika
Midva sva se pa odločla, da bova zdaj v naslednjih dneh nabavla nov pralni stroj kr ta že ful nekaj zafrkava...in glede na to, da se bo začelo več prat... si zaslužimo novegauser posted image user posted image  komaj čakam, da lahk začnem potem cote za pikeca prat...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1863
3.1.2009 16:47:11   
Jaanža
aloalo bsem skupaj kak smo kaj?? mi zelo slabo smo od zdravnika prišli maloprej!!!

moja pikica ma take krče da te kap nič ne ajamo samo se deremo vglavnem grozno!!!

bomo vidli kaj bo nocoj!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.12.2008 sva dobila najvecji zaklad...Zano ki je velika 49 cm in 2810g

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 16:53:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 16:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jaanža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
3.1.2009 16:57:56   
Jaanža
ne novalac ma že teden dni!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
3.1.2009 16:58:00   
trezika
ja kadrovsko vrača kr ni pravi čas diplomiral...saj drugač bi mu tak zrihtali službo in ne bi blo problemov...samo je pač malo zaj....pa kaj češ...
veš da to sva pa midva že tut slišala glede teh pralnih strojev...in bova res nabavla tega za gumb sukatuser posted image

jaanža upam, da se s pikico hitro spravite v red...držimo pestiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1868
3.1.2009 17:02:27   
Jaanža
snoči sma se kopale pa ono večer pa mi ne spi zakaj ve kera???

nevem no snoči je spala pol ure mirno tepa se je začelo ob četrt na enajst se je zbudla pa do pol šestih nismo nič spali samo se je jokala pa nič ji ni pomagalo ne duda ne čaj ne mleko niti cartanje nevem kaj to more bit!!te smo pa pol šestih zaspali tepa je spala do devetih pol pa fertik pa več nič te smo pa k dohtari šli zej pa spi ko angelček!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
3.1.2009 17:03:38   
Jaanža
upajmo hvalauser posted image user posted image user posted image

ko se skoplete vam vsem spijo al samo meni to dela????

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 17:06:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jaanža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
3.1.2009 17:31:35   
petra *k
jaanža, ko sem jaz tio kopala okrog pol 8 zvečer, je tudi dolgo rabla, da je zaspala, kot da bi se v vodi do konca prebudila. zaj pa jo že dober teden kopam okrog 16-17h, če vem, da več nikam ne gremo in nimam problema s tem da mi nebi spala. sicer pa tudi prej nismo meli nevem kakih problemov, samo jokala je od 20-21h potem pa zaspala, zaj pa se joče mogoče 10 min pa zaspi. nevem, probaj jo malo prej kopati. drugače jo pa kopam vsak dan.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1872
3.1.2009 18:05:28   
TinaV*
saj se bo navadla...mislim jaanza ne zana user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
3.1.2009 18:06:41   
TinaV*
malo pocakaj da zacnejo kaplice delat,pa skopaj jo voda pomaga,pa namazi jo s kremo zato sem ti jo dala...bos vidla kak bo smrdelo....meni se je gravzalo pa je vec ne mazem

tako silo si naredla da sem takoj priletela user posted image user posted image user posted image  samo nebom dugo ker ati odide gre v qlandio midve pa jest

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
3.1.2009 18:07:07   
TinaV*
tepa ko ati nazaj pride pa ko bova siti pridem malo nazaj

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ali ste imele pri dojenčku pomoč partnerja
endrina

ne, ker nimam partnerja (6%)

ne, ker ni hotel pomagati (4%)

da, pomagal je ko sem mu rekla (40%)

da, pomagal mi je brez da bi mu rekla (50%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!