hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo nazaj od P. Jaka je zdrav in gre jutri v vrtec. HB. Maja pa je druga pesem. Še vedno ji piska in hropi. Tiste pikice niso od 6. otroške ampak alergija, ki jo je najverjetneje razvila na Hiconcil. Smo dobili Sumamed in Fenistil. V petek spet kontrola. Upam,da bo kaj napredka. Inhalacije ji moram še naprej dajat na 8h, ker se mi je drugače kar davila. Zdaj boga reva spi kot top, ker smo jo malo mučili, ker je bila zaspana in je komaj čakala, da bo lahko spala. Sem jo kar oblečeno položila na posteljo. Upam, da ji ne bo preveč vroče. Uboga Maja, upam, da se čimprej pozdravi. Se mi smiliš, ker vem, da se zelo sekiraš. Edina za VRTEC. Mya bravo za 1. zobek Kasso stokrat ti hvala, si me zeloooo potolažila Jaz sem danes še vedno tešča, nisem še nič jedla, sem pa spila že dve kavi, sedaj pa se nalivam s čajem. Neke lakote velike ne čutim, samo nekam medla sem danes. Boma pa danes z Vidkom jedla špinačo, pire krompir in dala mu bom četrt rumenjaka. Pa da vidimo, če bo kakšna reakcija. Mu bom pa zmešala jajčko v krompirček. Jaz pa bom jedla samo špinačo in trdo kuhano jajce. Jaz sem Galu že dvakrat dala žličnike z jajci in ni bilo nobene reakcije, je pa z veseljem jedel špinačo in pire krompir . Zdaj že jeva skoraj vse. Hijenca jaz sem pa od danes brez sladkarij. Sem se trdno odločila da ne odstopam in me je prejle dragi preiskušal in mi je ob kavi ponudil piškote , ampak sem ga razočarala , se jih nisem pritaknila. je ful vesel zame in sva se oba odločila, da črtava sladkarije. Jaz sem sedaj ubrala pravo trdo dieto, ker to je pa šlo že predaleč. Čeprav imam zalogo čokolad in temu podobnega, pa v hladilniku same dobrote še od pred novoletnega nabavljanja, ampak se ne pritaknem. Sedaj 14 dni trdo hujšanje, da gre malo želodec skupaj. Potem pa ločevanje.