Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sama sem kot otrok grickala prevleko od odeje (koutra), vse je bilo pogrizeno, včasih sem škripala s kostmi kasneje, v najstniških letih, kadar se me je nervoza lotevala, še danes to dvoje delam na čase, kadar me zagrabi. Skratka, ne se preveč sekirat. Pa vseeno ga probaj odvadit, dokler ni čist zasidrano to v njem.
, miganje z nogami (to je stalnica), vlečenje za lulčka
... skratka nenehno mora nekaj početi. Jz priznam, da me nekatere fore delajo prav živčno, nenehno miganje in brcanje z nogami pod mizo npr. ali pa razvlačevanje majic ... ne vem ti pa nič svetovati.
zaleže pa itak ne nič.
)....sama sem najprej mislila, da bi bilo to možno zato, ker ta starejši "cuca" prste od rojstva. Ta mali pa je imel dudo, katere že skoraj let in pol nima več...In ker pač mlajši občudujejo starejše, sem mislila, da ga je začel oponašati...torej me zanima, če bi bilo tudi to možno?
, kot da ga ni...V kolikor pa se ne sam, se sigurno z bratom, pa tudi mož ju "tera", da jima ni dolgčas.
! Pri vsakem obroku dobim šus v koleno
), ampak so resnično hiperkinetični oz težko ostanejo relativno pri miru.